Bezárás

Keresés

Bezárás

Budapest Central European Fashion Week SS22

A Magyar Divat & Design Ügynökség nyolcadik alkalommal rendezi meg a közép-európai régió központi divateseményének számító Budapest Central European Fashion Week-et. Az eseményről részletesebben írtunk itt. 
 
 
Október 11-17. között végre ismét sor kerülhet az esemény offline megvalósítására, ahol a magyar és régiós tervezőknek, valamint a Young Talents Program fiatal tehetségeinek élőben nyílik lehetősége bemutatni a legújabb 2022-es tavaszi-nyári kollekciójuk darabjait. Az eseményre már elindult a jelentkezés, a BCEFW várja a lelkes, és tehetséges és innovatív tervezőket a divathét weboldalán!

A magyar divattervezők számára a Budapest Central European Fashion Week jelenti a divat iránt érdeklődő nagyközönséggel való találkozás elsőszámú állomását. Az esemény résztvevői első kézből ismerhetik meg a következő szezon meghatározó darabjait.

A side eventek, illetve a Budapest Select pop-up store az eseményt kiegészítve vár minden érdeklődőt, hogy az éppen aktuális, szezonális darabokat a látogatók személyesen is megtekinthessék, felpróbálják és megvásárolják.

BCEFW SS22 időpont és helyszín:
2021. október 16-17. Bálna Budapest

BCEFW SS22 side eventek:
2021. október 11-17. között

Budapest Select pop-up store a Fashion Street-en:
2021. október 11-22. között

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk a Budapest Central European Fashion Week hivatalos weboldalán érhetőek el:
https://bcefw.com

A rendezvényt az aktuális hivatalos információk szerint valósítja meg az Ügynökség, a szervezők a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartják. 
 Hasonló események