Bezárás

Keresés

Bezárás

Budapest Fashion Nights

Hagyományteremtő jelleggel „Budapest Fashion Nights” elnevezésű programsorozat indul a Magyar Divat és Design Ügynökség és a Budapesti Olasz Nagykövetség közös szervezésében. 

Az adventi, karácsonyi szezonra való tekintettel 2018. december 6. és 9. között várják az érdeklődőket a programhoz csatlakozott tervezők, designer boltok, showroomok a fővárosban.

Az esemény egyik fő célja a budapesti divatélet felpezsdítése, a kortárs divatra nyitott vásárlók figyelmének felkeltése a minőségi, exkluzív, egyedi termékek iránt. Idén, a Magyar Divat és Design Ügynökség és az olasz divatkamara együttműködésének köszönhetően olasz prémium márkákkal is találkozhatnak az érdeklődők a megjelölt helyszíneken.

A kezdeményezéshez számos üzlet csatlakozott, melyek különféle meglepetésekkel, 20-50%-os kedvezményekkel, welcome drinkkel, meghosszabbított nyitvatartással, stílustanácsadással, workshopokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel várják az érdeklődőket. 

A négy nap során jótékonysági esemény mellett, lesz olyan tervező, aki a felelős állattartásra, környezettudatosságra hívja fel a figyelmet.

A részletes üzletlista, az egyedi kedvezmények és programok:
https://bcefw.com/fashion_nights
 Hasonló események