Bezárás

Keresés

Bezárás

Dec. 9. - 3 nyúl, 26 nő, 32 szék / A Je Suis Belle és a Vitrin kiállítása

A Je Suis Belle és a VITRIN közös kiállítása lehetőséget teremt, hogy a látogató elmélyüljön a különböző alkotási területek átjárhatósága között.

A kiállítás a premier eseménye Holy Olga, médiaművész, Sweet Nothing című videóinstallációjának. A Je Suis Belle számára készített rövidfilmben Olga teljesen szabad kezett kapott, hogy a karakteresen rá jellemző stílusjegyekkel alkothasson.

Az aprólékos kézimunkával létrehozott ruhák közelebb kerülnek a szemlélőhöz a térbe installálva, képekként újraértelmezve, így lehetőség nyílik arra, hogy a néző elmerülhessen azok részleteiben is. Ehhez kapcsolódik Gáldi Vinkó Andi fotóművész "26 Women" fotósorozata, amiben 26 érdekes és inspiráló nő állt portrét, ezzel tovább árnyalva és szinesítve a ruhák gazdag jelentését, a mögöttük rejlő személyes történeteket.

A VITRIN showroom a Solinfo és a defo labor közös projektjeként született, vezető nyugati és északi brandek székein keresztül mutatja be a legfrissebb trendeket. A showroom székei különleges háttérként szolgálnak, egyedi karaktereikkel keretbe helyezve a kiállítást.

A kiállítás installációját Horváth Viki tervezte.
 
A kiállítás megtekinthető:
2016. december 9-16.
Megnyitó: dec. 9. 12:00
 
Helyszín:
VITRIN
Bartók Béla út 20, Budapest, Hungary, 1111
 
Esemény: https://www.facebook.com/events/292786331122127/Hasonló események