Bezárás

Keresés

Bezárás

DIP Design Karácsonyi Vásár: december 16. 11-18h

DIP Design Passage - KARÁCSONYI VÁSÁROK

"Vásáraink alkalmával kellemes környezetben találkozhatsz tehetséges magyar kézművesekkel, grafikusokkal, iparművészekkel, személyes beszélgetésre, háttértörténetek megismerésére, közvetlen vásárlásra nyílik lehetőség, így a Karácsonyi ajándékbeszerzés egy emberi-léptékű kikapcsolódás lehet rohanó világunkban.

Időpontok: 
2017. december 2. szombat 11-18h és
2017. december 16. szombat 11-18h között

Helyszín: Central Passage - Gödörklub,1061 Budapest, Király u. 8-10.

Hol?

A Deák tértől néhány lépésnyire a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára könnyű megközelíthetősége és az időjárás viszontagságaitól való védettsége miatt egyaránt. Könnyedén útba ejthető, akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra. Idei év végi újdonságunk, hogy a vásár elsősorban a Gödör Klubban, illetve a passzázs Klub előtti részén lesz kialakítva, így nem kell fagyoskodni nézelődés közben."

A DiP vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái - ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok - mellett natúr kozmetikumok is megtalálhatók.

A közösségi szemléletű szervezés megalapozza a barátságos, közvetlen hangulatot, a koncepció fontos eleme, hogy lehetőség legyen a kiállítók és vásárlók közötti valódi kapcsolat kialakítására. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. Hangsúlyos elem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának támogatása a vásár teljes szervezése során. A DiP közvetlen kapcsolatot, élő környezetet, kulisszatitkokat és mindenekelőtt egy igazán jó hangulatú programot kínál.

A belépés ingyenes!
 
https://www.facebook.com/events/128324054509875/ Hasonló események