Bezárás

Keresés

Bezárás

DIP Design Vásár: November 25. 11 AM - 6 PM

Ez alkalommal a közelgő karácsonyra hangolódnak a DIP Design Vásár alkotói: rengeteg szép tárgy közül válogatva lehet már előre kipipálni a neveket a karácsonyi ajándék-listákról! 

Időpont: 2017. november 25. szombat 11-18h
Helyszín: Central Passage - Gödörklub,1061 Budapest, Király u. 8-10.

Hol?

A Deák tértől néhány lépésnyire a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára könnyű megközelíthetősége és az időjárás viszontagságaitól való védettsége miatt egyaránt. Könnyedén útba ejthető, akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra. Idei évvégi újdonságunk, hogy a vásár elsősorban a Gödör Klubban, illetve a passzázs Klub előtti részén lesz kialakítva, így nem kell fagyoskodni nézelődés közben.

A DIP vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái - ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok - mellett natúrkozmetikumok is megtalálhatók.

A közösségi szemléletű szervezés megalapozza a barátságos, közvetlen hangulatot, a koncepció fontos eleme, hogy lehetőség legyen a kiállítók és vásárlók közötti valódi kapcsolat kialakítására. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. Hangsúlyos elem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának támogatása a vásár teljes szervezése során. A DiP közvetlen kapcsolatot, élő környezetet, kulisszatitkokat és mindenekelőtt egy igazán jó hangulatú programot kínál.

A belépés ingyenes!

Kapcsolat & Jelentkezés: dip.design.passage@gmail.com
 
https://www.facebook.com/events/407361199682007/

https://www.facebook.com/DIPdesignpassageHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események