Bezárás

Keresés

Bezárás

ENJEY TAVASZ A PALMETTÁBAN

Az Atelier Palmetta március 21-én, a tavaszi napéjegyenlőség alkalmából hivatalosan is lezárja a hosszúra nyúlt telet és az enjey márka 2018 s/s kollekciójának bemutatásával üdvözli a tavaszt.

A szofisztikált, kifinomult darabokat a fogadással egybekötött, szezonindító eseményen, március 21-én, szerdán 16-20 óra között mutatja be a galéria, ahol az enjey vásárlóknak meglepetés ajándékkal is készülnek.

Az ENJEY márkát Noémi Bonazzola és Pazicski Miklós alapította 2011-ben, azzal a szándékkal, hogy a divat nyelvén foglalhassanak állást esztétika és funkció viszonyáról, egyszerre klasszikus és innovatív módon.
 
Az azóta Svájcban már sikeresen működő slow fashion brand minden nőnek szól, aki a hétköznapokban is szereti a szofisztikált eleganciát. A stílust, ami nem telepszik rá viselőjére, csak szolidan támogatja az önkifejezés útján.
 
A Pazicski Miklós tervezésében készülő darabok célja a hivalkodás nélküli egyedi megjelenés életre hívása, mely egészen finom részletekkel, csupán jelzésszerűen kommunikálja a magabiztos, kreatív nő harmonikus mivoltát. S teszi ezt szezonokon túlmutatva, érzékenyen reagálva, de nem mindenáron követve az aktuális tendenciákat. Ehhez társulnak a legjobb minőségű, kizárólag Európából származó alapanyagok, a magas színvonalú kidolgozottság és a funkcionalitást segítő design.
 
További képek a kollekcióból:
 
 Hasonló események