Bezárás

Keresés

Bezárás

Hogyan működik a divatipar? Három szakember a fenntartható divatról

Miért nem kaphatók normális ruhák? Kinek készül a divat? Divatkövetés nélkül is lehetünk csinosak? De akkor miért feszülünk rá erre a kérdésre? Miért akarunk jól kinézni? Mi a divat célja? Hogyan változott meg a divatipar? Mi a baj vele jelenleg? Melyek azok a fenntartható és környezettudatos megoldások, amelyek a jövő divatvilágát jellemzik?

//

Mengyán Eszter, a Holy Duck blog szerzőjvel ezentúl nemcsak az online térben találkozhattok, hanem offline is. A Slow Talk(s) beszélgetéssorozatot első eseményére szeptember 23-án kerül sor.

A cél, hogy havonta egyszer inspiráló beszélgetésekre, maradandó eszmecserékre kerüljön sor a környezettudatos életmódról, leginkább a fenntartható divatról egy pohár magyar bor mellett, amelyet, mindig az aktuális eseményhez választanak.

Sokan tudjátok, hogy a szeptember a divat januárja, ilyenkor kezdünk figyelni az új trendekre, új fazonok, színek, minták jelennek meg. Éppen ezért ebben a hónapban a divatvilág működését vesszük górcső alá.

Beszélgetőpartnerek:

Balla Gabi, stílustanácsadó, stylist, aki a fenntartható divat alapelveit követve a vendégeit ezen a területen is edukálja, ő maga pedig nagy vintage rajongó, gyakran vásárol magyar tervezők mellett másodkézből is.

Hegedűs Zsanett, bespoke tervező, alapanyagszakértő és lebilincselő történetmesélő. Material Love névre keresztelt workshopjain hétköznapi érdeklődőknek mesél az alapanyagok világáról.

Vanyovszki Mária, publicista, divatszakértő, az asalon.hu alapítója, főszerkesztője. Bámulatos kreativitással viseli a 30-40 éves családi ruhadarabokat, munkájával pedig évek óta a magyar tervezőket támogatja.

Időpont: 2019. szeptember 23. 18:00-20:00

Helyszín: Van Boris (Zugló, Erzsébet királyné útja 65.)

A beszélgetésen regisztrálás után vehetsz részt. Írj emailt az info@holyduck.hu-ra “SLOW TALKS” tárggyal.

A helyeket jelentkezési sorrendben töltik fel.

A regisztrációt vedd komolyan, mivel családias eseményről van szó, így gondold át, biztosan ott tudsz-e lenni. Ne vedd el más elől a helyet azzal, hogy talán részt tudsz venni, utána mégsem.

Részvételi díj: 1990 forint, amely magában foglal a egy pohár bort és némi finom pogácsát.
 
https://www.facebook.com/events/2427652557313887/Hasonló események