Bezárás

Keresés

Bezárás

IV. Kísérleti Buli - a Faludi G szervezésében március 6-án

Az alkotás öröme, a kreativitás izgalma, a megosztás ereje.
Újabb kísérleti ékszerek a Faludi G műhelyéből. Idén újságírók, bloggerek és hírességek a társtervezők.
 
A Faludi G csapata minden évben egyszer Kísérleti Bulit rendez az online térben a www.faludig.com oldalon március 6. és 8. között. A Kísérleti Buli az új kollekciók bölcsődéje, kreatív játszótér és közösségi élmény, ahol a kísérleti ékszerek 94%-át 1000, 2000 és 3000Ft-os áron lehet megvásárolni. Ebben az évben összekötötték ezt az eseményt egy jótékonysági akcióval, melynek keretein belül az L. Ritók Nóra által vezetett Igazgyöngy Alapítványt támogatják.

Ha valaki szívesen segítene, lehetősége van erre a weboldalon megrendezésre kerülő 4. Kísérleti Buli keretein belül is. A magának vásárolt ékszerek mellett az alapítvány által felkarolt tehetséges gyerekek megajándékozásában segít azzal, hogy vásárol neki is egyet a kísérleti ékszerek közül, amit a Faludi G eljuttat hozzájuk.

Ezeket az ékszereket a különböző versenyeken elért eredményeikért jutalomként kapják meg a gyerekek, akik felajánlott ajándékok nélkül csak egy oklevelet kapnának az eredményes szereplésükért. Az adományozók neve az esemény oldalán és a weboldalon is feltüntetésre kerül. Az adományozást a Faludi G kezdte, hogy másoknak is kedvet csináljanak hozzá. 100 db ékszert ajánlottak fel az Igazgyöngy Alapítványnak, hogy a sikeres és lelkes diákokat megjutalmazhassák.
 
További információk: http://faludig-ekszer.hu/termekkategoria/iv-kiserleti-buli/
 
 Hasonló események