Bezárás

Keresés

Bezárás

Júl. 1. DoraHegedus x Pakka x Antifactory High Summer Party

Az Antifactory Vintage Shop-ban (Paulay Ede utca 58., Budapest, 1065) debütál Hegedűs Dóra (DoraHegedus) és Bokányi Nóra (PAKKA) kollaborációjából született M’azur strandszezonra készült kapszulakollekció. Július 1-én egy nyáresti strandolást idéző High Summer Partyn ismerhetitek meg majd a tervezőpáros 2016-os tavaszi-nyári szezonra tervezett darabjait.

A kollekció tervezésekor a legfőbb inspirációt Roman Polanski Kés a vízben című 1962-es filmje, valamint a 60-as 70-es évek mintaközpontú, csíkos fürdőruha divatja jelentette. A film hangulata és szereplőinek öltözéke is visszaköszön az egyes darabokban. Polanski filmjéhez a tervezők asszociatív módon kapcsolták hozzá a Mazuri tóvidéket és hangulatát, mely Lengyelország egyik legkiemelkedőbb, vitorlázási lehetőségeiről ismert nyaraló-központja. A vitorlázáshoz köthető eszközök és attribútumok, mint a vaskos kötelek, a vitorlaszövet, a nagy karabinerek, valamint a Mazuri tavak színvilága mind megjelenik a végső kollekcióban.

A kollekció esszenciális darabokat is tartalmaz, mint az oversized kabátok, a fókusz azonban a fürdőruhákon és a kézi szövésű vitorlászsákokon van, melynek termékpalettája folyamatosan bővül.

Az eseményen lehetőség lesz személyesen a tervezőktől megrendelni a kollekció egyes darabjait.
 
https://www.facebook.com/events/600889890091746/Hasonló események