Bezárás

Keresés

Bezárás

Júl. 10. Ragyogj szabadon! Júliusban is vár a WAMP!

2016. július 10.
11.00 -19.00
Erzsébet tér
A belépés ingyenes!


Tombol a nyár és a kánikula, ilyenkor a jeges limonádék és gyümölcs tálak mellett jól esik néhány hűsítő kiegészítővel feldobnunk a nyári szettünket! Szerencsére a tervezőket is alkotásra csábította a természeti elemek játéka, többeket is a víztükör és a fénytörés reflexiója inspirált. A természetes anyagok és a tiszta fém használata mellett a letisztult formavilág és a geometrikus alakzatok határozzák meg a legforróbb hónap trendjét. Ha szeretnél a belváros legpezsgőbb sétányán a hűsítő napernyők alatt beszerezni egy-egy apró kis csillogó ékszert vagy egy táskát, akkor tökéletes program júliusban is a WAMP design vásár az Erzsébet téren!

A Rulied by casa d'oro ékszereket Rubinek-Litvai Edina lakberendező aranyműves mester férjével közösen álmodta meg, kiegészítőit lakberendezéshez kapcsolódó szakmák hulladékaiból ötvös technikát alkalmazásával készítve. De szívesen dolgozik olyan alapanyagokkal is, amik eredetileg más célra készültek. Ilyenek például a pamut és a fémszálas hímzőfonalakból készült ékszerei. Zosha Works, azaz Magyary Zsófia kizárólag nemesfémből készülő egyedi darabjai között gyűrűk, nyakláncok, karkötők és fülbevalók egyaránt szerepelnek. Ékszereit alapvetően geometrikus formavilág jellemzi, egyszerű formákból, gömbökből, sokszögekből építkezik. A Zosha Works ékszerek kidolgozása meglepően gondos, tervezőjük kiemelten fontosnak tartja, hogy viselésük kényelmes legyen.

Az EOSinE táskák készítőjét, Bozsik Szilvit a fénytörés, mint inspirációs forrás mindig is foglalkoztatta. Legújabb kollekciójában az újítás az alapanyag színében, valamint a rétegek egymásra épülésével elért irizáló felületekben rejlik. A valódi bőrt egy általa kifejlesztett bőrfestési eljárással készíti, így minden egyes irizáló, színes felület egyszeri és megismételhetetlen. A fazonok tekintetében a tervező megtartotta az eddigi kollekciókban már bevált és keresett formákat, természetesen kiegészítve, továbbgondolva azokat.
Kecső Laura egyedi, professzionális ékszergyurma felhasználásával kézzel készült ékszerei a geometria változatos alakzataira épülnek. Egyedi színhasználata, formavilága és ékszerei mintázatának hármasa teszi a KeLau ékszereket összetéveszthetetlenné.

Zentai Emese, a Zemse ékszermárka tervezője és készítője extravagáns darabokat készít alumínium és bőr felhasználásával. Nem csupán a bőrt, de a fémet is maga vágja, csiszolja, hajlítja. Ékszereire jellemzőek az egyszerű formák, amelyek hol feszesek és geometrikusak, hol lágyabban íveltek. Ékszerei között megtalálhatóak az elegáns, extravagáns darabok és a populárisabb, hétköznapi viselethez passzoló kreációk is. A különleges csiszolás miatt az ékszerek tükröződnek, vibrálnak. Viselés közben, csodás fényjátékkal táncolnak.

Újra WAMP-olnak a Balllon-os tervezők!
Rövid szünet után most ismét találkozhatnak itt is az igazán egyedi designer darabok rajongói a tervező csapattal! A Balllon csoport alkotói tetőtől-talpig felöltöztetnek bárkit – amennyiben az illető fogékony az egyediségre, a nemes eleganciára és a játékosságra. Díjak sora valamint közös munkák és projektek jelzik, hogy a magyar divattervezés egyik legizgalmasabb csoportjáról van szó. A Balllon csoport öt designer összefogásával alakult 2007 őszén. A csoport tagjai között van több évtizedes iparművészi múltra visszatekintő tervező és a nemzetközi szakmai fórumokon megmérettetett, díjazott alkotó is.
Július 10-én Czok Ildi designer jewellery Mobius kollekcióját hozza el, Karattur Kati extravagáns táskákat, Psycat, Marosi Kriszta virtuóz minta-, szín-és anyaghasználatával kitűnő darabjait, ott lesz a XTHISMO és saját tervezésű kaptafákra kézzel készült egyedi design cipőivel Illeshandmadeshoes. A NATI 100% PURE IDEA pedig külön erre az alkalomra készítette el vízpartok és a nyár kedvelőinek készült limitált példányszámú Sail-summer capsule kollekcióját!

További információk: www.wamp.hu
https://www.facebook.com/events/1746001622350871/
Címkék: wampHasonló események