Bezárás

Keresés

Bezárás

Jún. 15. - Fashion In Motion - KREA Divatbemutató 2016

ISMÉT REPREZENTATÍV DIVATBEMUTATÓVAL JELENTKEZIK A KREA!

"A Fashion In Motion Divatbemutatón a KREA frissen végzett divattervezőinek különleges kollekciót láthatjátok 2016. június 15-én szerdán, 19 órakor az Akvárium Klubban.

A fashion designerek vizsgamunkáit technika és koncepció tekintetében egyaránt a merész kísérletezés hatja át. Az innovatív fiatal tervezők differens inspirációktól vezérelve hozták létre kulturális, társadalmi, művészeti, városi és építészeti jelenségekre reflektáló öltözékeiket. Láthattok olyan egyedi kollekciót, ami a kortárs artisztikát a hétköznapi viseletbe integrálta és olyan kollekciót, ami provokatív módon számolta fel a divat formanyelvét, rúgta fel a konvenciókat és mint önálló kortárs alkotás értelmezhető.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2016-ban végzett divattervezői: Gelák Adrián Benjámin, Gulyás Barbara, Illés Dorottya, Lukács Bianka, Nyeste Laura, Szűcs Áron Tamás, Wagensommer Gabriella, Weisz Gabriella, Wimmer Orsolya, Wolner Zsófia

Diploma témavezetők és szakvezetők: Anda Emília (ANDA), Godena-Juhász Attila és Tóth András (Use Unused) divattervezők

A diplomázott divattervezők öltözékei mellett a másod- és harmadéves hallgatók kollekciója is megtekinthető lesz az eseményen. A team munka keretében született, a Marni márka tervezői stílusának szellemében létrejött összeállítást Anda Emília (ANDA) divattervező vezetésével Belovai Bettina, Hegedűs Bernadett, Kőszegi Júlia, Németh Bernadett, Perrin Júlia, Tóth Brigitta, Varga Viktória alkották meg.

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! KÉRJÜK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKODAT LEGKÉSŐBB JÚNIUS 10. PÉNTEKIG JELEZD A kommunikacio@kreaiskola.hu E-MAIL CÍMEN!"
 
További információk: https://www.facebook.com/events/1771995803045409/
Címkék: divatbemutatóHasonló események