Bezárás

Keresés

Bezárás

Jún. 26. Indulhat a fesztivál? Kezdd a WAMP-on!

Indulhat a fesztivál? Kezdd a WAMP-on!

2016. június 26.
11.00 -19.00
Erzsébet tér
A belépés ingyenes!


Beindult a nyár és ezzel együtt a fesztiválszezon is! Legyen szó városi vagy vidéki, balatoni vagy bánki-tavi, kerületi vagy az ország legnagyobb fesztiváljáról, egy-egy feltűnő darabbal garantáltan feldobhatjuk a hangulatunkat! A legjobbakat pedig a WAMP-on szerezhetjük be, hiszen a különleges ékszerektől kezdve a ruhákon át minden szükséges kiegészítőt megtalálunk a hazai designerek kínálatában. Az alkotók természetesen mindenkire gondoltak, így akik kutyával vagy biciklivel indulnak fesztiválozni, egyedi matricákkal és nyakörvekkel színesíthetik leghűségesebb társukat!

A Folenta Design & Jewellery fő profilját a zsinór ékszerek adják, melyekre különleges formavilág jellemző, amit különböző csomózásos technikák hívnak életre. Az egyedi festésnek köszönhetően változatos színvilágú darabok egy póló-farmer szettet ugyanúgy feldobnak, mint egy könnyű nyári ruhát. Akik játékosabb hangulatban indítják a nyarat, egyedileg fújt üvegbuborék-ékszerekből válogathatnak Rácz Kriszta tervező munkáiból. A Giranelli elnevezése is a forgásra, mozgásra utal, ami a gyűrűkben, ékszerekben lévő játékosságot, körforgást, mozgást is jelzi.
A nandi ruhákra jellemző a kényelem és az egyszerű vonalvezetés, valamint a természetes, lágy anyagokat használata. A tervező, Nácsa Andrea az utcai stílust, vagyis street stylet képviseli, némi bohókás beütéssel. A felhőtlen gyermeki vidámságot igyekszik saját grafikái által a ruhadarabokba csempészni, így hordható, de mégis különleges termékeket alkotva, amik feldobják a hétköznapokat az egyedi szín- és formavilágukkal. Nyári kollekciójára a pasztellszínek jellemzőek, különlegessége, hogy vannak kézzel nyomott darabok is, amikhez saját készítésű pecséteket használ, így sosem születik két egyforma darab.

Egy fából készült kiegészítőt viselni igazán különleges érzés! Az egyedileg, kézzel gyártott Woody wood sunglasses fa napszemüvegek magas minőségi elvárások szerint, válogatott alapanyagokból készülnek, UV szűrős, polarizált lencséik maximális védelmet nyújtanak a Nap káros sugarai ellen. A természetes anyagból készült darabok letisztult karakterükkel bármilyen stílushoz remekül passzolnak, az aprólékos kézi kidolgozás pedig a garancia arra, hogy ezek a szemüvegek bírni fogják a strapát!

Pimp your bike! A Musu két hasonló gondolkodású, de teljesen más vizuális nyelven kommunikáló alkotó, Dulibán Bernadett és Szalma Boglárka gondolatait egyesíti kreatív formában. Vidám figuráikat, színes mintáikat maguk tervezik és kivitelezik, így az egyedi fényvisszaverő prizmákkal és matricákkal nemcsak láthatóbbá, de ezáltal biztonságosabbá is tehetjük bringánkat, emellett még jól is néz ki! A Polka Dog tervezője pedig a négylábú kedvencekre gondolt, a vidám, divatos nyakörvek, pórázok és színben/mintában ezekhez passzoló egyéb kutyás kiegészítők készítésekor! A minőségi alapanyagokból gyártott kiegészítőket azoknak ajánlja, akiknek fontos, hogy ne csak Ők maguk, vagy az otthonuk legyen stílusos, hanem a kutyájuk is.

A hónap tervezője júniusban a DVA.

Bemutatkozik a Down Egyesület – vásárlásunkkal most segíthetünk is!
A Down Egyesület - államháztartástól független szervezetként - 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy a Down-szindrómás gyerekek, felnőttek és családjaik számára segítséget nyújtson alaptevékenységével, valamint programjaival. Az egyesület igyekszik a lehető legmagasabb színvonalon foglalkozni a fogyatékos üggyel, hiszen a figyelem mindenkinek jár!

A vásáron WAMP-os tervezők által felajánlott tárgyak bevételéből a szervezet munkáját támogathatjuk! Az egyesület standja a WAMP információs pultja mellett kap helyet, ahol nemcsak adományokkal segíthetünk, de szívesen válaszolnak kérdésekre is, mesélnek munkájukról, ezáltal közelebbről is megismerhetjük az egyesület munkáját!

További információ: www.wamp.hu
https://www.facebook.com/events/1056149131098723/
Címkék: vásárHasonló események