Bezárás

Keresés

Bezárás

Karácsonyi Kétnapos LoveBug Vintage Vásár!

VINTAGE &UNIQUE DESIGNER CHRISTMAS MARKET: DECEMBER 16-17!
PÉNTEK 12.00-20.00
SZOMBAT 12.00-18.00 !

A LoveBug Vintage szalonban ismét izgalmas vásár és érdekes programok!

Pezsgőzve mazsolázhatsz a legújabb téli vintage kincsek között, műszőrme kabátok, ruhák, pulcsik, zakók, dzsekik, turbánok, csizmák, antik és ásványos valamint csodás tollas ékszerek, napszemüvegek, oversize és skinny cuccok, farmer, bársony és minden ami rojt, toll vagy bőr!
 
ÁSVÁNYOS és egyedi ÉKSZEREK amik teljesen újak, így ajándéknak is kiválóak!
 
MŰSZŐRMÉK minden mennyiségben!

SUPER SALE: a galérián rengeteg termék 500-1000 Ft-os szuper áron, téli kabátok is!
 
TOMBOLA értékes nyereményekkel!

The Flying Heads! Szuper különleges tollas fülbevalókkal és egyedi fej és fül díszekkel, nyakláncokkal érkezik PÉNTEKEN a reppenő páros, izgalmas kreációik biztosan nem jönnek szembe majd az utcán!
 
FLYING HEADS és a Manoluma is a házban lesz pénteken! Sőt, a FlyWalking fiatal designere is, aki elsősorban minőségi, egyedi bőr cipőket, csizmákat tervez, egyedi megrendelésre, de kiegészítők, tárcák és ékszerek is vannak a repertoárjában

Kedvenc hajbatollazó művésznők kincsei is velünk lesznek SZOMBATON HuruHuru csodás tollas fülbevalóiból, karkötőiből és varázsos amuletteiből is mazsolázhattok!

SUESHI DESIGN!
Egyedi tervezésű, nyomott mintás és rojtos/szegecses új felsők, szuper dzsekik, ingek, ruhák a The Sueshi Design jóvoltából!

A B2 Collection vászontáskái is velünk lesznek, amelyeken sokak által szeretett budapesti és balatoni helyszínek szerepelnek. Vidám és környezetbarát, nem jön szembe az utcán!
 
 
Esemény: https://www.facebook.com/events/258162747931510/Hasonló események