Bezárás

Keresés

Bezárás

KREA Fotó - Online Nyílt Vizsga


Láss fotós szemmel és hozd mozgásba a képzeleted!
Ismerd meg a KREA-ban a fotográfia különleges műfajait, mint az építészeti/enteriőr fotó, képzőművészeti, esemény- és reklámfotó!

Nyílt vizsgán bemutatjuk másodéves hallgatóink vizsgafeladatait, és ha meggyőzőnek találtad, cseréld a hobbifotózást szakmára! Mélyítsd el tudásodat a gyakorlatban és tanulj fotózást a szakma nagy mestereitől! A vizsgán jelen lesz Gerhes Gábor képzőművész, a szak vezetője, valamint Barakonyi Szabolcs, Szentiváni János és Fiala Gábor fotóművészek.

A KREA képzése bevezeti hallgatóit a mozgóképgyártás izgalmas világába is, mely eszközként szolgál a gondolataik és történeteik mozgóképekkel történő elmeséléséhez. A korszerű digitális technikák segítségével korlátlan lehetőségük nyílik egy egyedi vizuális világ létrehozására.

Az esemény a Google Meet felületén zajlik, a belépési linket a regisztrált érdeklődőinknek e-mailben küldjük el az esemény előtti napon.

A virtuális esemény időpontja 2022. január 26. szerda 16.30-18.00
Részvételi szándék jelzése az alábbi regisztrációs linken: https://rb.gy/numrcz
___
Előjelentkezés 2022. február 15-ig!
A következő hetekben a KREA betekintést enged a különböző szakjainak vizsgáiba és óráiba. Kövess minket a közösségi média oldalainkon, hogy tájékozódhass az aktuális eseményekről.
Kérdéseiddel nyugodtan keress bennünket a kommunikacio@kreaiskola.hu címen!
Reméljük találkozunk az online térben is!
Fotókredit:
Márkus Anna (KREA)
 
https://www.facebook.com/events/1096940721081852
 Hasonló események