Bezárás

Keresés

Bezárás

Légy divatforradalmár! - A mackónadrág

Vanyovszki Mária

Az elmúlt két hónapban új értelmet nyert a melltartó nélküli, mackónadrágos otthonlét, aminek köszönhetően talán még többen újragondolták a külvilágban viselt ruhatárukat is.

Ehhez kapcsolódóan új kihívást hirdetünk, melyben meglévő ruháink újraértelmezésére biztatjuk olvasóinkat.
A karantén alatt nagy népszerűségnek örvendő öltözz ki otthon kihívásunk utáni, új inspirációs sorozatunk lényege, hogy régi, vagy akár nem szokványos darabokat bátran, játékosan, kreatívan csempésszünk bele az öltözékeinkbe.

A hangsúly most is fenntartható, tudatos öltözködésen van!
Mert nem kell ahhoz a trendeket követni, hogy stílusosak legyünk, és új ruhákra sincs mindig szükségünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 
Első témánk: a mackónadrág
 

Inspirációnak elhoztam a Temesi Ádámmal és Kiszner Éduával készített, év eleji divatanyagunkat.
 

Amikor a januárban fotózott kreatívunkba belestylingoltam a férfi családtagjaimtól örökölt, szétnyúzott mackónadrágjaimat, még kvázi forradalminak számított. 
 
Pár hónappal később meg ebben éltünk, és döbbenten néztük, hogy még Anna Wintour is ilyen gatyóban pózol, pedig ő kategorikusan kijelentette anno, hogy soha nem fogjuk tréningnadrágban látni.

Az egész világot megdöbbentő fotóra adott válaszként mutassátok meg, ti milyen menő összeállításokat tudtok kihozni a sportoláshoz tervezett, idén 100 éves ruhadarabból.
 
A játék mától egy hétig tart.
Az elkövetkező hét napban készítsetek utcai, vagy akár elegáns összeállítást mackónadrággal, fotózzátok le, és a képet posztoljátok a saját felületeitekre - Instagram, Facebook - ezzel biztatva másokat is, amihez használjátok a következő hashtageket:
#divatforradalom #viseldújra #mackónadrág
@asalonbudapest
 
_____
Nyitókép: Temesi Ádám videójából kivágott kép a Film, szerelem, lélek – Életérzés 35 mm-ben fotózásunkról.Hasonló események