Bezárás

Keresés

Bezárás

Máj. 21. - 4. Wedding Pop-up Bazár

Az esküvődre készülsz, vagy csak álmodozol róla? Ha unod a formalitásokat, akkor látogass el a város LEGBOHÉMABB esküvői rendezvényére, a 4. Wedding Pop-up Bazárra.
 
Május 21.
10:00 - 17:00
 
A belépés DÍJTALAN, még regisztráció sem szükséges.

Számos ajándék mellett NYERD MEG álmaid menyasszonyi ruhájának kölcsönzési lehetőségét az ESKÜVŐDRE a 4. Wedding Pop-up Bazáron a Rosabella Szalon jóvoltából. Ehhez nem kell mást tenned, csak gyere el és regisztrálj hoszteszünknél a játékunkra.

A Wedding Pop-up Bazár egy egyedülálló alkalom arra, hogy személyesen tájékozódj az esküvői szolgáltatók kínálatáról, műhelytitkaikról. Vásárolhatsz is, de ez nem csupán egy piac, sokkal inkább társasági esemény, izgalmas találkozások és programok színtere, ahol kötetlenül beszélgethetnek a házasodni készülők az alkotókkal, dizájnerekkel, szolgáltatókkal.

A 4. Wedding Pop-up Bazár helyszíne a Brody Studios Budapest egyik legexkluzívabb helye, amit eddig csak klubtagok látogathattak, de most ingyenesen megnyitja kapuit a rendezvény idejére!

Brody Club Life
Vörösmarty utca 38, Budapest, Hungary, 1064

Programok, események:
Legyen ez amolyan esküvői casting, ahova elhozhatod a szépségápolás és divat iránt érdeklődő barátnőidet is, hogy alaposan tájékozódj. Részt vehhetek workshopokon és gyönyörködhetetk a 12.00-kor és 15.00-kor kezdődő menyasszonyi ruha divatbemutatókban.
 
További információk: https://www.facebook.com/events/564135237083209/Hasonló események