Bezárás

Keresés

Bezárás

Manage [it] Yourself - EXTRA

Februárban Manage [it] Yourself – EXTRA. Fókuszban a designmenedzsment.

Mire való a design- és művészetmenedzsment? Hogyan dolgozik együtt egy tervező/alkotó és egy menedzser? Milyen a DMM képzés a MOME-n? Hogyan zajlik a felvételi?
Ilyen és hasonló kérdéseket fognak körüljárni az est folyamán.

Meghívott vendégek az AGNESKOVACS-tól Kovács Ágnes designer és creative managere Köller Dalma, akik arról fognak mesélni, hogy miért és hogyan tud együttműködni egy tervező és egy menedzser.
 
Másik vendég Béli Ádám producer, másodéves MOME DMM hallgató, akit arról fognak kérdezni, milyennek látja a MOME képzését; hogy szerinte miért jelentkezik olyan kevés fiú a szakra, annak ellenére, hogy rendkívül nagy szükség lenne rájuk is ezen a területen.
 
Az est moderátorának Korn Anitát kérték fel, jelenleg televíziós szerkesztőként dolgozik, valamint foglalkozik a gasztronómia és a design kapcsolatával is. Anita szintén a MOME DMM hallgatója, aki a friss felvételis élményeiről és a szakról fog mesélni a beszélgetés vezetése mellett.

Mivel közeledik a felvételi jelentkezés benyújtásának határideje, ez egy kis segítség nyújtás azoknak, akik érdeklődnek a MOME Design- és művészetmenedzsment MA képzés iránt. Ezenkívül sok szeretettel várják a tervezőket és a szak/szakma iránt érdeklődőket is, akik szeretnének többet megtudni, arról hogy milyen lehetőségek rejlenek a tervező-menedzser együttműködésben, miért van szüksége egy (kezdő) design/művészeti vállalkozásnak menedzserre, mik a feladatai, milyen skillek kellenek hozzá.

A Manage [it] Yourself – EXTRA ezúttal a MONO art & design-ban kerül megrendezésre, a hazai design élet egyik központjában, ahol a magyar designerek termékeinek színes palettájával találkozhattok. Rendszeresen rendeznek kiállításokat és különböző művészethez, designhoz köthető eseményeket. Szimbolikus helyszínként esett a választás a MONO-ra, hogy felhívják a figyelmet a design és a menedzsment kapcsolatának fontosságára.

A beszélgetés után *networking* és *kötetlen beszélgetés* a meghívott vendégekkel!

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME Design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnék feltérképezni, kíváncsiak, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.

Minden alkalommal új tematikával jelentkezik a program, amely módot ad, hogy bemutásra kerüljenek a menedzsment lehetőségei a design különböző területein, és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívják meg.
 
Helyszín:
MONO art & design
Kossuth Lajos u. 12., Budapest, Hungary, 1053
 
Időpont:
2016. február 11. 19:00 óra
 
 
További információk: https://www.facebook.com/events/957197797697711/Hasonló események