Bezárás

Keresés

Bezárás

Manage [it] Yourself - Nyílt Nap

Decemberben is inspiráló beszélgetéssel jön a Manage [it] Yourself!

Ezúttal a MOME Nyílt Nap keretein belül beszélgetünk vendégeinkkel arról, hogy milyen is az élet egy művészeti egyetem falai között, milyen lehetőségei vannak egy tervezőnek vagy design- és művészetmenedzsernek a diploma elvégzése után, illetve, hogy mire is való pontosan a design- és művészetmenedzsment, hogyan dolgozik együtt egy tervező/alkotó és egy menedzser. 

Vendégeink lesznek a Kultúrgorilla, a de_form és a Studio Nomad. Az est további érdekessége, hogy a három vendégünk a közelmúltban sikeresen vette az akadályt és 2018-ban az ő munkájuk gyümölcsét láthatjuk az Építészeti Biennálén Velencében! 

A Manage [it] Yourself – Nyílt Nap ismét a MOME Z épületében kerül megrendezésre, az Auditoriumban.

Az est moderátora Huszár Judit lesz, aki 2012-ben végzett a MOME-n, BA-n design- és művészetelméleten, MA-n pedig design- és művészetmenedzsment szakon.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnénk feltérképezni, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók.
Minden alkalommal új tematikával jelentkezünk, amely módot ad, hogy bemutassuk a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein és egy adott művészeti ágazat több eltérő gyakorlatot folytató képviselőjét hívjuk meg.
 
MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
Bertalan Lajos utca 2., Budapest, Hungary, 1111
 
https://www.facebook.com/events/127110814652575/ Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események