Bezárás

Keresés

Bezárás

MEtime Showroom Megnyitó

2018. Január 27-én tartandó hivatalos megnyitó!
 
Látogass el a MEtime Showroom - Andrássy különleges bemutatótermébe és ismerkedj meg kivételes magyar tervezők egyedi termékeivel egy izgalmas esemény keretein belül. 

Önmagunkra szentelt minőségi idő, amely a lelki békét, a feltöltődést, a fejlődést, az önismeretet vagy a pihenést, kikapcsolódást szolgálja - ezt jelenti az “énidő”, aminek a megteremtésére igyekszik MEtime showroom egy kellemesen kialakított, tágas és barátságos lakásban a belváros szívében, benne megannyi tehetséges hazai tervező munkásságával, ahol a vásárlás szórakozás, egy pihentető kikapcsolódás. ♥ 

Showroomunk külön erőssége az összetettségben rejlik, egy hely, ahol a nőkön kívül a férfiakra és gyerekekre is gondoltunk. 

♥ Richard Alexandernek köszönhetően külön férfi részlegünk van, táskákkal, öltönyökkel, sportos ruhákkal és ékszerekkel. 

♥ Rácz Mariann és Nagy Tímea közös márkájának, a Phi Kozmetikumnak hála a bőröd ápolásában is segítséget nyújtunk, hisz bizonyított tény, hogy a szép bőr megtartása csakis natúrkozmetikumokkal érhető el. 2016-ban és 2017-ben is a Prix De Beauté a TOP15-be választotta be a márka 4 termékét is több mint 600 kozmetikum közül.

♥ Anyukák és lányaik, vagy fiaik divatos öltözékéről a Me&my Mummy gondoskodik, akinek ruháiban tökéletes összhangban léphetünk utcára gyermekünkkel. Metcalf Évának régi álma vált valóra ezzel a különleges ruhamárkával és hát ki ne szeretne összeöltözni azzal, akit a világon a legjobban szeret.

♥ A női divat képviselői között megtalálható Magyarország első motivációs ruhamárkája a CABALA, melyet Elek Bettina keltett életre. Betti szentül hiszi, hogy ruháink hatással vannak ránk, főleg, hogyha az egy pozitív gondolat vagy egy motiváló üzenet ami a ruhádra van hímezve. 

♥ Iszak Eszter új, ám annál izgalmasabb ruhamárkája az ISAAN névre keresztelt légies, modern, mégis letisztult stílust kedvelőknek biztosan a kedvence lesz.

♥ A hétköznapi ruhákon túl, abszolút különlegesség ORSOLYA DARCSI köntösei. Ilyet máshol nem találsz! Kellemes színek, finom formák, minőségi anyagok jellemzik a márkát. Egy exkluzív esküvő elengedhetetlen darabjai ezek, képzeld csak el, ahogy a koszorúslányaiddal együtt, egy ilyen csodában pezsgőzve készültök a szertartásra.

A ruhákon túl természetesen elmaradhatatlanok a kiegészítők, melyek teljessé teszik megjelenésünket. Három ékszermárka közül válogathat, aki betér hozzánk. 

♥ A L'arbre design egyedi fából és ékszergyantából készült statement ékszerei tökéletes kiegészítői az egyszerű alapdaraboknak is, egy sima farmer- póló szettet is garantáltan stílusossá tesznek.

♥ Magasházi Juli MJ glass design-ra keresztelt márkája olyan csodálatos üvegékszereket kínál, melyekben a hétköznapokon kívül, akár egy estélyen is csilloghatsz. Bátran viselheted őket a legelegánsabb szettekhez is!

♥ A Tia Design Ékszer - zsinór- és fonal ékszerek megálmodója Bozsik- Csengeri Adrienn kislánya születése után kezdett el ékszerekkel foglalkozni, ami az eredményt látva a lehető legjobb döntés volt. Zsinór- és fonalékszerei a szivárvány összes színében kaphatók, hatalmas precizitással készülnek és az eredmény magáért beszél.

♥ A legütősebb kiegészítő márkákat direkt a végére hagytuk, ez nem más, mint a Woody wood sunglasses és a Wood4U. Zsolt és Krisztián kizárólag minőségi anyagokból kézzel készített egyedi tervezésű és kivitelezésű napszemüvegeket és optikai kereteket készít, széles szín és formaválasztékban. Mi sem lehetne jobb kiegészítője outfitünknek, mint egy ilyen csodaszemüveg!?

A Showroomban a ruhákon, táskákon, kiegészítőkön és kozmetikumokon kívül lakberendezési termékeket is találhatunk.
 
♥ Mesz Anita márkája az M.A. Art Pictures minimalista, egyedi tervezésű vászonképeket kínál. A különleges stílusnak és precíz kialakításnak köszönhetően igazán eredeti kiegészítője lehet otthonunknak.

Megnyitó: 
2018.01.27-én 12 órától az Andrássy út 79. szám alatt 
 
https://www.facebook.com/events/173660156716078/ Hasonló események