Bezárás

Keresés

Bezárás

MOME+ - ‎Collab #1 - Powered by Budapest LAB & MOME+

„Ki kell mondani, ha vége van – kudarc, vagy új kezdet?”

Tóth András és Godena-Juhász Attila, a USE unused alapítói. A nemzetközi divatvilág legbeágyazottabb magyar brandjének alapítói tizenhárom év után döntöttek úgy, hogy idén júliusban bezárják a boltot. András és Attila szeptemberben adott hírt arról, hogy A&DRIS néven indítják el új márkájukat, melynek befektetője Kína egyik legnagyobb showroomjának tulajdonosa. Az egyelőre rejtélyes projektről is sok minden kiderül majd a COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+ első eseményén. 
Közvetlenül, kötetlenül, őszintén.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
//Regisztrálni az alábbi linken lehet:  https://goo.gl/forms/OwEYZs3Fjq1Ywaxl2

Sok pályakezdő kreatív álmodik saját vállalkozásról, márkáról, de nehézséget jelent számára a stratégiai tervezés, a rendelkezésre álló lehetőségek és saját potenciáljának felmérése, a szükséges gazdasági, marketing ismeretek hiánya. A COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+ célja, hogy erre az összetett helyzetre keressen és kínáljon válaszokat, sokirányú szakértelem bevonásával. Egy olyan fórum szeretne lenni, amely helyet ad a design szakma és a hozzá kapcsolódó más szakterületek közös gondolkozásának, kérdésfelvetéseinek és azok megválaszolásának, a sikerek és a sikeresen átlépett kudarcok megosztásának.

Budapest LAB 
A BGE Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központ tudásmegosztással segíti a vállalkozói kultúra terjedését, erősíti a hazai vállalkozásokat. Kutat, képez, programokat szervez, kiadványokban és online magazinjában inspiráló és fogyasztható módon, széles körben osztja meg a vállalkozói léthez kapcsolódó tudást. A Budapest LAB igazgatója Radácsi László, tudásmenedzsment vezetője Timár Gigi. 
A Budapest LAB-ről további információk ezen a linken érhetőek el: www.budapestlab.hu 

MOME+
A 2014-ben indult MOME+ kísérleti inkubációs projekt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem volt és jelenlegi diákjainak igényeire, adottságaira szabva nyújt segítséget a pályán való elindulásban, talpon maradásban és szakmai önállósodásban. A program vezetői Koós Pál, a MOME Design Intézetének igazgatója és Schmidt Andrea, a MOME Elméleti Intézetének adjunktusa.
A MOME+-ról további információk ezen a linken érhetőek el: https://momeplusz.mome.hu/
 
https://www.facebook.com/events/129969427698704/ Hasonló események