Bezárás

Keresés

Bezárás

Művészi tűnemez és textildíszítési technikák

A MODUL ART ACADEMY képző- és iparművészeti területen kínál igényes művészeti képzéseket felnőtteknek 5-8 fős kiscsoportokban. A hallgatók a művészeti tevékenységek iránt hobbi szinten érdeklődő és amatőr művészként tevékenykedő felnőttek vagy akik speciális szakmai önképzést keresnek.

Ismerje meg a francia magasszabászat - "houte couture" - textildíszítési tecnikáit, Horváth Szilvia textil- és ruhatervező iparművész vezetésével!

„Hogyan varázsolhatja egyedivé ruháit, kiegészítőit?”

IDŐPONT:

10 alkalom
(10 x 3 óra) hétfőnként 17:45 – 21:00 között
2017.09.25. – 2017.12.04.


Előképzettség nem szükséges.
Szabad helyek száma: 7

Különböző textil díszítési eljárásokat sajátít el a kurzus során, melynek célja, hogy azt komplexen tudja alkalmazni használati tárgyak, ruhadarabok díszítéséhez vagy képzőművészeti alkotások létrehozásában.
Alapozó tanfolyamunkon a művészi tűnemez, hímzési technikák és applikációk, gyöngyözés alkalmazási módjait megismerve egy-egy ruhadarab, használati tárgy díszítésén alkalmazhatja. és megtanulja a textillel való festői képalkotás lehetőségeit is. Ezen technikák vegyítésével az iparművészeti textiltervezés és készítés kulisszatitkaiba nyer betekintést, mely tehnikákat önállóan is képes lesz alkalmazni. A tanfolyam otthoni gyakorló feladatokkal egészül ki. Azoknak ajánljuk, akik vonzódnak a textil világához, gyakorlati és elméleti ismereteiket, készségeiket szeretnék bővíteni a témában.

OKTATÓ:

Horváth Szilvia textil– és ruhatervező iparművész

Az Iparművészeti Főiskolán diplomázott, mint szövött anyag és ruhatervező, majd Párizsban az ENSCI-ANAT mesterképzőjén textiltervezőként végzett. Tíz évig Párizsban élt, tervezőként dolgozott a MORGAN ruhamárkának, majd saját márkát alapított L'Heure des Mimosas néven. Első saját kollekciójával megnyerte at Ateliers d'Art de France Fiatal Tervezők versenyét, folyamatosan kiállított a Maison & Objet párizsi szakvásáron, termékeit a Galeries Lafayette, a Bon Marché áruházak és számos nemzetközi design shop forgalmazta (New
York, Milano, Tokyo...). Később saját üzletet nyitott Párizsban.
 
Munkái megjelentek a Vogue, Marie Claire, Elle, Citizen K stb.magazinokban. 2007 óta a Modart francia Művészeti és Divatiskola oktatási igazgatója.

Bővebb információk és jelentkezés:
http://bit.ly/modulartősz
 
Esemény:
https://www.facebook.com/events/263410770842441/ 



Hasonló események