Bezárás

Keresés

Bezárás

Nov. 18. - Télköszöntő LoveBug Vintage Vásár!

FREE THE SPIRIT, SAVE THE DATE: NOVEMBER 18! PÉNTEK 12.00-20.00!

A LoveBug Vintage szalonban ismét izgalmas vásár és érdekes programok!

Pezsgőzve mazsolázhatunk a legújabb téli vintage kincsek között, műszőrme kabik, ruhák, pulcsik, zakók, dzsekik, turbánok, csizmák, antik és ásványos valamint csodás tollas ékszerek, napszemüvegek, oversize és skinny cuccok, farmer, bársony és minden ami rojt, toll vagy bőr!
 
ÁSVÁNYOS és egyedi ÉKSZEREK, MŰSZŐRMÉK minden mennyiségben!

SUPER SALE: a galérián rengeteg cucc 500-1000ft-os szuper áron, téli kabátok is!

Flying Heads Heads! Szuper különleges tollas fülbevalókkal és egyedi fej és fül díszekkel, nyakláncokkal érkezik a reppenő páros, izgalmas kreációik biztosan nem jönnek szembe majd az utcán! FLYING HEADS is a házban lesz pénteken!

FlyWalking a házban! Először lesz itt a fiatal designer, elsősorban minőségi, egyedi bőr cipőket, csizmákat tervez, egyedi megrendelésre, de kiegészítők, tárcák és ékszerek is vannak a repertoárjában! Munkái karakterét a sajátos formai megoldások és az extrém anyagtársítások adják. Csodás kincsei a galérián 14.00-től!

SUESHI DESIGN!
Egyedi tervezésű, nyomott mintás és rojtos/szegecses új felsők, szuper dzsekik, ingek, ruhák a The Sueshi Design jóvoltából!

MEGLEPETÉS BOHÉM TERVEZŐK KINCSEI!

A B2 Collection vászontáskái is ott lesznek, amelyeken sokak által szeretett budapesti és balatoni helyszínek szerepelnek. Vidám és környezetbarát, nem jön szembe az utcán!

Esemény: https://www.facebook.com/events/688141484685275/
 Hasonló események