Bezárás

Keresés

Bezárás

Oeko-Tex' 25 -Jubielumi rendezvény és B2B a GSFW keretében

Idén ünnepli 25 éves fennállását a nemzetközi OEKO-TEX® szervezet, a textil- és ruhaiparban széles körben elfogadott „Bizalom a textíliában” követelményrendszer kidolgozója. Célja, hogy hozzájáruljon a fogyasztók védelméhez, és a környezetet nem károsító, etikus termelés elterjedéséhez a textil-, ruha-, és immár a cipőipar területén is. A tanúsításokat az érdeklődők 18 független vizsgálóintézetnél kérelmezhetik, hazánkban ilyen az INNOVATEX Zrt.

Az évforduló alkalmából az INNOVATEXT Zrt. 2017. június 9-én jubileumi ünnepséget rendez a 2. GLOBÁLIS FENNTARTHATÓ DIVATHÉT (GSFW) keretében. Az eseményre neves külföldi vendégelőadók érkeznek, és sor kerül egy nemzetközi B2B üzletember találkozóra is.

A 2017. június 9-i, angolnyelvű rendezvény térítés mentes.
A GSFW programjairól és jegyárairól itt tájékozódhat: http://gsfashionweek.com/

B2B regisztráció: http://sustainablefashion.talkb2b.net/ 
 
Helyszín:
MKB székház
Váci utca 38., Budapest, Hungary


Miért OEKO-TEX®?
• Mert az ártalmas anyagokra bevizsgálja a terméket és ezzel biztonságot, bizalmat ad a fogyasztónak.
• Mert az OEKO-TEX® megkülönböztető védjeggyel a gyártók, kereskedők és a márkák hitelesen bizonyíthatják elkötelezettségüket a környezet védelme és a fenntarthatóság irányában. 
• Mert tudományos alapokon nyugvó szabvány áll mögötte, amely humánökológiai és textil szempontokra alapozott.
• Mert STANDARD 100 by OEKO-TEX® a világon leginkább elfogadott „zöld” textil védjegy, amely ma már termékek millióin megtalálható. 
• Mert a Fenntartható Textil Gyártás (STeP by OEKO-TEX®) tanúsítás hitelesen bizonyítja a gyártó és a teljes beszállítói lánc magatartását környezetvédelmi és etikus foglalkoztatási szempontok szerint. 
• Mert számos érv szól még mellette – hallgasd meg őket Te is június 9-én!
 
https://www.facebook.com/events/120038501883682/ 
 Hasonló események