Bezárás

Keresés

Bezárás

Okt. 1. Design Hét - YLKA Nyílt Nap

Idén is folyatatódik a Design Hét Budapest egyik legnépszerűbb programsorozata, a Nyitott Stúdiók, melynek keretében az érdeklődők ellátogathatnak a legismertebb hazai designerek műhelyeibe és bepillanthatnak alkotói mindennapjaikba.
 
A divattervezés területéről három egészen különböző működési elvet valló márka mutatkozik be. A Nubu divatmárka sikereit mi sem fémjelzi jobban, mint újabb és újabb belvárosi üzleteik megjelenése. Hegedűs Zsanett, az AIAIÉ márka tervezője ezzel szemben kizárólag egyedi megrendelésre tervezi legkiválóbb minőségű textilekből készített öltözékeit budai műelyében, az YLKA Design Stúdió alkotóterébe látogatva pedig egyszerre öt feltörekvő fiatal divatmárka tervezőjével és egy különleges közösségi műhellyel ismerkedhetnek meg a látogatók. 
 
Az YLKA designerei egy szlovákiai magyar vendégtervezővel, Zuzana Németh Serbák-kal várják a látogatókat egész nap.
Megleshetjük, hol készülnek a tervek, majd milyen eszközökkel és gépekkel lesz belőlük kész termék.
 
Első kézből hallhatunk bizalmas műhelysztorikat és ismerkedhetünk Zuzana egyedi cipőcsodáival. A showroomban található darabokra egész héten, így ezen a napon is 20% kedvezményt jár a Design Hét Budapest 2016 programüzetben található kuponnal.
 
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 
A regisztráció a "Jegyek" menüpontra kattintva érhető el.
 
Időpont:
2016. október 1. 10.00 -19.00
 
További információk:
https://www.facebook.com/events/1797809073771621/Hasonló események