Bezárás

Keresés

Bezárás

Studio Talks - Divatillusztráció

Egyéves a Studio Talks! Az elmúlt évben az est háziasszonya, Lili Farkas-Zentai (NeighbourART) összesen 16 művészt / alkotót / designert / grafikust interjúvolt meg 8 témában, mindezt 3 különböző klubszobában, összesen több, mint 200 fő hallgatósággal. A projekt folytatódik, még több témával, előadóval!

A szülinapos márciusi Studio Talks témája ezúttal a divatillusztráció lesz, vendégek pedig Beáta Sápi és Puskás Marcell grafikusok. Az egyáltalán nem új keletű téma napjainkban újra reneszánszát éli, mivolta pedig lényegesen átalakult - ami anno a fotográfia hiányában kommunikációs célokkal keletkezett, ma már művészeti ág, és egyetemen is tanítják...
 
Időpont:
Március 28. 20.00

//RSVP//
Az esemény NYITOTT és INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött: reception@brodystudios.com

* * *
Sápi Beáta - Beáta Sápi illustrations
http://beatasapi.com/
“Karácsonykor születtem az ikertesómmal együtt. Gyerekkorom óta művészettel foglalkozom. Jelenleg Illusztrátorként dolgozom, mióta befejeztem az egyetemet, ahol színházi díszlet és jelmeztervezést tanultam. A vegyes technikák mellett leginkább akvarellel, tussal, temperával és tollal dolgozom. Főleg nőies témájú illusztrációkat készítek, divatillusztrációkat, lifestyle vagy beauty képeket, de emellett más témájú rajzokat is. Képeim ezeken a területeken láthatóak viszont:
magazinok, divatanyagok, könyv, hirdetés, csomagolásterv, különleges események/divatesemények, blogok, webshopok, üzletek, márkák, személyes kérések.”

Puskás Marcell
https://www.behance.net/PUSKAAS
“Marcell munkáiban a tipográfia, a divatmagazinok világa, valamint a konceptualista művészet egyszerre jelennek meg. Vizuális megoldásai mindig egyetlen gondolat alá szerveződnek, a kivitelezés során a képalkotó eszközök széles skáláját használja legyen szó analóg fényképezésről, generatív grafikáról, kiadványszerkesztésről vagy illusztrációkról. Inspirációs forrásai a divatmagazinok és illusztrációk. Képein ezen magazinok újraértelmezett formái jelennek meg.”

* * *
A Studio Talks, egy Budapest kreatívjait megszólaltató eszmecsere és közösségi találkozó, ahol a design, divat, (alkalmazott) művészetek és más kreatív területek meghatározó alakjaival találkozhatunk. Az esemény háziasszonya, Farkas-Zentai Lili, designerekkel, grafikusokkal, tervezőkkel, építészekkel stb. beszélget, akikkel közösen fedezhetjük fel az alkotás örömét, a hagyományos kézműves technikáktól a high-tech tervezésig. Inspirálódj a személyes történetekből, és légy tagja a kreatív közösségnek egy különleges hangulatú estén.

* * *
REGISTER or BOOK a TABLE at
☏ +36 1 266 3707
reception@brodystudios.com
Brody Studios | 1064 Budapest, Vörösmarty utca 38.
 
https://www.facebook.com/events/688294534684109/Hasonló események