Bezárás

Keresés

Bezárás

Style Date Night - Fashion performance

A Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia végzőseinek bemutatója!

Egy igazi társkereső megállíthatatlan. Megállíthatatlanul ismerkedik, udvarol és használja a népszerű társkereső applikációkat. Azonban tapasztalatból tudjuk, hogy hiába a sok online herceg és hercegnő, a kialakuló kapcsolatok nagy részét még mindig a személyes találkozó, az a bizonyos első három másodperc határozza meg a legjobban. A stílusos outfit, a jól megválasztott kiegészítők mind fontos szerepet tölthetnek be, hogy abból az első találkozásból legyen egy második randi és a végén akár egy komoly kapcsolat is. 

A Werk Akadémia mesterstylist hallgatói egy olyan divatshowt hoztak létre, ahol kombinálták a társkeresést a divattal. Hiszen jól tudják, van, hogy a társkeresőnek is kell a segítség.

Tervezők mutatják be a stílusos randi szetteket csajok és pasik számára egyaránt, illetve az est folyamán DJ Pure Mr G stílusos zenéje és egy pohár pezsgő mellett a szervezők lehetőséget is biztosítanak, új emberekkel való megismerkedésre. 

A meghívott tervezők között található: Enihorn, Noen Design, Cakó, Alexandra Vajda, Lindamelinda, Richard Demeterhttps://www.facebook.com/events/921142808066988/
 Hasonló események