Bezárás

Keresés

Bezárás

Szept. 3. Fiatal formatervezők a belvárosban / design-séta a Resident Art Budapesttel

* Have an ART trip! *

Ha érdekel a formatervezés és a kortárs ékszerek, ha kíváncsi vagy a legújabb lakberendezési ötletekre, ha szereted az egyedi ruhákat, bútorokat és ajándékokat, ha megismerkednél a magyar formatervezés fiatal tehetségeivel, akkor ez a séta neked szól.

A pesti belvárosban szép számmal nyíltak a közelmúltban hazai tervezésű iparművészeti tárgyakat forgalmazó üzletek. Többségük ékszereket és kiegészítőket, mások használati- és dísztárgyakat kínálnak. Közös bennük az egyedi tervezés és a kis példányszámú forgalmazás. A Design-körkép séta a boltok és üzletek mellett meglátogat egy-egy alkotóműhelyt, ahol az alkotás folyamatásba is bepillantást enged.

A sétát azoknak is ajánljuk, akik megunták a kommersz ajándékokat, és szeretnének Budapestről egyedi emléket, vagy ajándékot magukkal vinni.

A séta útba ejti a wonderLAB-et, a Rododendron Art&Design Shop-ot, a MONO art & design-t, a MESH Design Store-t, a Budapest Poster Gallery-t, a Dual Art-ot, valamint érinti a Resident Art Budapest bemutatótermét is, ahol a kortárs magyar festészet néhány figyelemre méltó alkotójának munkáiból szubjektív válogatás látható.

A sétát Schneller János művészettörténész vezeti.

A séta időtartama megközelítőleg 3 óra.
A séta során megtett távolság: 2,5-3 km.
A találkozó helyszínét bejelentkezés után privát levélben küldjük meg a résztvevőknek.

Részvételi díj: 3000 Ft/fő
(A részvételi díj kifizetésére készpénzben van lehetőség.)

Jelentkezés: www.residentart.com/hu/tours

A jelentkezéseket szeptember 2-án (pénteken) 18:00 óráig fogadják.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Az Resident Art Budapest művészeti szolgáltatás a vizuális művészet népszerűsítésének és mélyebb megértésének céljából születt meg. Fő profiljaként vizuális-, és képzőművészeti témájú túrákat szervez Budapest belvárosában, melyeken a város galériáit, műkereskedéseit, kiállítóhelyeit és kortárs alkotóit mutatja be az érdeklődőknek.

„Művészettörténészként, tanárként, majd később műkereskedőként szerzett tapasztalataim szerint egyre többen foglalkoznak vizuális művészettel, és egyre több képi inger vesz körül minket, ugyanakkor hiányolom a megfelelő képzőművészeti nevelést és az értő látás tanítását az oktatásból. Célom, hogy a vizuális művészeteket emberközelbe hozzam, másrészt értően bemutassam azoknak, akikhez és akikről szól." Schneller János
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Resident Art Budapest - Showroom
1061 Budapest, Andrássy út 33. II./1.
www.residentart.com
hello@residentart.com
+36 1 339 4573Hasonló események