Bezárás

Keresés

Bezárás

Találkozz Ördög Nórával és más stílusikonokkal a VIBE Fesztiválon!

A VIBE Fesztivál nappali programjainak részeként, a Fashion Corner 2018 óta az a hely, ahol megismerhetjük az erdélyi designereket, egyedi ruhák és kiegészítők közül válogathatunk, felfrissíthetjük ruhatárunkat, sminkünket, frizuránkat és újjászülethetünk az esti bulizás előtt.

A Fashion Corner nem csupán előadásokat és vásárt kínál, hanem egy egész napos élményt azoknak, akiknek lételemük az önkifejezés, a divat, a stílus és a kreativitás.

„Mint minden évben, idén is az a célunk, hogy a Fashion Corner helyszíne fontos találkozóhellyé váljon az erdélyi divattervezők, a divattal, a stílussal, illetve a szépséggel foglalkozó szolgáltatók és az eziránt érdeklődő közönség számára” – fogalmazott Balog Mónika, a Fashion Corner főszervezője.

A Fashion Corner gazdag programkínálattal készül az idei VIBE Fesztiválra, ezek között találunk beszélgetéseket a FC Talks keretében, kézműves foglalkozásokat, workshopokat, továbbá design vásárt és ingyenes szépségápolási tippeket a FC Design Fair területén.

Az FC Talks színpadán olyan kiváló előadók osszák meg gondolataikat, mint Ördög Nóra műsorvezető, aki szakmájában és stílusikonként is inspiráló személyiség. Azon kevesek közé tartozik, akik nemcsak követik a trendeket, hanem maguk is új irányokat jelölnek ki a divat világában. A vele tervezett beszélgetés során kitér műsorvezetői munkájára, a női szerepekre a szórakoztatóiparban, az öltözködés és a stílus fontosságára a televízióban vagy a közösségi médiában való megjelenések során, ugyanakkor szó lesz a Nora Beauty szépségápolási termékeiről is.

A FC Design Fair területén lehetőség nyílik megismerkedni az erdélyi tervezők legújabb alkotásaival és termékeivel, míg a workshopok alkalmat teremtenek különböző kézműves foglalkozások kipróbálására.

Varrhatunk fesztiválkiegészítőket Csiszér Ágnessel, megtanulhatunk horgolni Kassay Zsuzsával, elsajátíthatjuk a hennakészítés és -viselés fortélyait Péter-Becze Renátával, míg életmódról, táplálkozásról és divatról beszélgethetünk Pirlea Alessandraval.

A FC Design Fair kiállítói között megtalálható Horváth Kriszta, Herjettstuffs, Minimal Lines, Horgitzucc, NONA, Ibrik, Renart Clay, RetroAmer.

A Fashion Corner fő médiatámogatója az Erdély TV.

A VIBE Fesztivált idén július 4–7. között szervezik meg Marosvásárhely mellett, ahol olyan neves előadók lépnek fel, mint Jason Derulo, Sigala, Sigma, Fedde Le Grand, Dubfire és Traumer, mellettük pedig erdélyi és magyarországi zenekarok, mint például Beton.Hofi, Pogány Induló, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, 4S Street, ByeAlex és a Slepp, Ivan and the Parazol és még sokan mások.

A VIBE Fesztiválra szóló jegyeket a vibefestival.ro honlapon szerezhetik be az érdeklődők.
 
Címkék: fesztiválHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események