Bezárás

Keresés

Bezárás

Upcycling Fashion Workshop

Engedd szabadjára a fantáziádat, csavard, kötözd, tekerd, sződd, fonjad, ragaszd az anyagokat, fesd és színezd, csinálj újat a régiből és egyedit a tucatból! Válogass több mint 300 ruha és kiegészítő közül, gondold újra a darabokat, kombinálj, kollázsolj, díszíts és pimpelj, ezt hívják úgy, hogy upcycling. A workshop alatt a legfontosabb eszköz az olló lesz és nem a varrógép.

» Miket készíthetsz? 
Ruhákat, kiegészítőket, ékszereket

» Amit biztosítunk
- Több, mint 300 ruha és kiegészítő (különböző méret, márka, stílus...)
- Anyagok (csipke, latex, jersey, bunda, selyem…)
- Ékszerek, gombok, gyűrűk, kitűzők
- Pántok, masnik, szalagok, díszítő elemek
- Festék, csillám, ragasztó
- Olló, cérna, fonal, hímzőráma
- Szakmai és technikai tanácsadás

» A workshop-on való részvétel díja: 5000 Ft.
Jelentkezés: regisztrációhoz és a részvételi díj befizetéséhez kötött. Részvételi díjat nincs lehetőség a helyszínen fizetni. Az átutalás részleteit regisztrációdat követően e-mailben küldjük.
Itt regisztrálhatsz: grayboxprojects@gmail.com

» A workshop min. 3 fővel indul. 
Max. létszám: 6 fő.

» Időpontok:
Január 21. 10-12h / 13-15h / 16-18h

» Helyszín:
Gray Box műterem
Rottenbiller u. 35.


» A workshopot vezeti:
- Ádám Anna (1983, Budapest). Párizsban tanult először stylingot és divattervezést, majd az Ecole Nationale Supérieure d'Arts de Paris-Cergy művészeti egyetemen diplomázott intermédia szakon. Jelenlegi kutatómunkájának központi kérdése a ruha performatív és koreográfiai lehetőségeinek feltérképezésre a képzőművészet és az előadóművészet határán. 2014-ben megalapította a Gray Box művészkollektívát, melynek a mai napig művészeti vezetője. 2015. óta jelmeztervezőként, 2017. óta pedig makeup artistként is dolgozik kortárs színházi projektekben. Saját ruhakollekciókat tervez, melyet installációk és performanszok formájában mutat be galériákban, múzeumokban és színházakban egyaránt.
- Gray Box. A Gray Box egy művészkollektíva a képzőművészet, a divat és a performansz határán. Erős látványvilággal rendelkező produkcióikban a divatbemutató előadás, az előadás pedig divatbemutató
www.grayboxprojects.com
 
https://www.facebook.com/grayboxprojects/Hasonló események