Bezárás

Keresés

Bezárás

WAMP design vásár - Éld át a nyarat!

WAMP – Éld át a nyarat!

Tombol a kánikula, pezseg a város, a legforróbb nyári hónapban pedig két helyszínen - a belvárosi Erzsébet téren és a Sziget Fesztiválon - is találkozhattok a WAMP kiállítóival. Érdemes most beszerezni egy-két egyedi nyári darabot akár a vízpartra, akár egy forró belvárosi estére vagy a nyár legnagyobb fesztiváljára.

WAMP az Erzsébet téren

A WAMP minden hónapban közel száz tervező munkáit hozza el a belvárosba, a kínálatban a legkülönfélébb stílus és koncepció mentén tervezett és kivitelezett munkák szerepelnek. Új kiállítóként lesz a WAMP-on Bárdos Anna, aki idén szerezte meg a mester diplomáját a Metropolitán Egyetemen. Anna márkája, a BA.design játékos betonékszereket készít, minimalista formákban és vidám színekben. Az ékszereket fémérzékenyek is használhatják, mivel a medálok elasztikus szilikon láncra vannak felfűzve, amely nemcsak egyedi megjelenést nyújt, de a le-és felvétet is egyszerűbbé teszi. 

A bringások egyik kedvenc táskamárkája, a Blind Chic. is ott lesz az augusztusi WAMP-on. A brand alapvetően uniszex hátizsákokra és futárzsák ihlette táskákra fókuszál, de a termékek között övtáska és méretes utazótáska is szerepel. A márka korántsem csupán a városi kerékpárosokhoz szól, hanem azokhoz is, akik értékelik a minimalista stílust, ugyanakkor szeretnének időtálló táskákat hordani. 

Seres Edina - Egyedi Ruha divattervező kollekcióit már számtalan hazai és külföldi kiállításon is megcsodálhatták a divatrajongók. Augusztusban a WAMP-on is megvásárolhatóak lesznek a tervezőnő nyári darabjai és különleges formavilágú kiegészítői. Edina márkája a fenntarthatóság szemléletmódját és a magas minőséget ötvözi, izgalmas ruhakollekciói újrahasznosított technikákkal, nagyobb ruhagyárak kimaradt anyagaiból készülnek. A ruhákat egyedi táskák egészítik ki, minden típusból csak egy-egy darab készül, melyeket a designer saját maga tervez és varr is. 


WAMP a Sziget Fesztiválon 
Az ország legnagyobb zenei fesztiváljának már több éve törzsvendége a WAMP, idén pedig húsz designer márka várja a divatra és designra fogékony fesztiválozókat. Bulizáshoz alkalmas ruhákat hoz a Bosis, az Erikataylor, a Pamut Apparel, az indigo műhely és a Touch Me Not a Cydonia Tearoom & Vintage pedig vintázs kiegészítőkkel készül. Ékszereket a Giranelli, schalleszter és a The_BOSIGN, míg táskákat Budzsaklia és a Lamoppe márkák standján érdemes keresni. Vagány napszemüvegeket hoz a Concept Eyewear egyedi kiegészítőket, dísztárgyakat és grafikákat pedig a Bakelit Óra, a DeLuxe Dollz Design Circus, az Evelyn Illustrations, Agi Szolnoki és az Urban Sidewalker kínál. A WAMP tervezői a Hello Wood alkotóközösség által készített színes faházakban a fesztivál minden napján, reggeltől estig várják a Sziget látogatóit.
 
https://www.facebook.com/events/267299520419721/ Hasonló események