Bezárás

Keresés

Bezárás

WAMP design vásár - Mert itt megtalálsz!

2017. április 9.
11.00-19.00
Erzsébet tér
A belépés ingyenes!


Idén új helyszínen, az Erzsébet tér Bajcsy-Zsilinszky út felőli sétányán nyitja meg a szabadtéri szezont Magyarország kedvenc design vására! Az Akvárium klub hangulatos medencéjének partján közel 100 hazai tervező várja, hogy bemutathassák legfrissebb újdonságaikat a minőségi holmik iránt érdeklődőknek. A Húsvét előtti hétvégén hangulatos napernyők alatt kényelmesen válogathatnak a legújabb kollekciók darabjai közül, mindazok, akiknek fontos, hogy az egyedi holmik megvásárlása mellett személyesen is találkozzanak kedvenc tervezőikkel és első kézből értesüljenek az idei szezon újdonságairól.

Áprilisban még igencsak szeszélyes az időjárás, de egy jól választott darabbal nem érhet meglepetés senkit. Az Ille-Olla tervezőpárosa kifejezetten kabátokra specializálódott, amelyek könnyen felismerhetők nagy gallérjukról és asszimmetrikus záródásukról. Az általuk megálmodott darabok hozzásegítenek a kívánt homokóra alkat eléréséhez: a nagy gallér hangsúlyozza, erősíti a vállakat; az aszimmetrikus záródás keskenyíti a derekat; a zsebek pedig kiegyenlítik a gallér hatását. A változó nagyságú gallérral és zsebbel lehet elérni a megfelelő egyensúlyt.

A CAMOU idei nyári kollekciójának középpontban idén a víz, vízpartok, azok élővilága, tengerek, a Balaton, a Duna és persze az elmaradhatatlan budapesti szcénák lesznek. A kifejezetten városi viseletre szánt sportos-elegáns ruhákon kizárólag saját készítésű fényképek alapján készült motívumok jelennek meg, érdemes tehát Fehér Beatrixel, a márka tervezőjével személyesen is beszélgetni a személyes inspirációkról!

Egy jól megválasztott, feltűnő kiegészítővel is egyszerűen feldobhatjuk tavaszi szettünket! Ilyés Juli grafikusként diplomázott, jelenleg is egy meseregény illusztrálásán dolgozik, emellett folyamatosan új ékszerkollekciókkal is jelentkezik. Ezüstözött sárgarézzel és titánötvözettel készült egyedi gyűrűinek színválasztása még árulkodik grafikai hátteréről, de profin megmunkált darabjai már egy kiegyensúlyozott ékszerész keze munkáit dicsérik. Még előző év decemberében készítette el SWING kollekciója első darabját, egy gyűrűt, mely önmagában is szép, kész darab, de folyamatosan kísérletezik az anyaggal, műgyantával és / vagy plexivel ötvözve azt. Ezekkel is találkozhatunk a WAMP vásárokon, a közkedvelt GLACIER fülbevaló mini változata mellett, melyet 7 féle színben lehet beszerezni.

A WAMP-on most először találkozhatnak az érdeklődők Varga Zsófival, a VeZso márka tervezőjével. Minden táskát ő tervez és kivitelez, személyes tapasztalatai alapján. Városi bicajosként a táska kérdés mindig gondot okozott számára, és mivel nem talált megfelelőt, elkezdte egyedi táskáit megtervezni, amiken saját grafikái köszönnek vissza.

Ebben az időszakban jól esik otthonunkat is felfrissíteni néhány mutatós darabbal. Lantos Judit Kerámia fittyet hány a megszokott sémákra, a porcelán lehet szürke, zöld, kék vagy akár lila, míg az agyag fehérré válik, de csak azért, hogy még jobban kiemelje a felületén elomló lágy akvarell-szerű színeket! Judit munkáit elsősorban a letisztult, olykor humoros design tárgyak, illetve a 60-as, 70-es éveket idéző színes retro tárgyak jellemzik, amelyek finom faktúrájukkal, elegáns pasztell tónusaikkal egy hétköznapi étkezést is különleges élménnyé tesznek. Kerámiái a minden lakásba illő szolid daraboktól egészen az extrém kiegészítőkig terjednek.

Áprilisban a Hónap tervezője a Pipetta Knitwear

Nádasdi Katalin és Farkas Imola tervezőpáros, 2002-ben hívta életre a Pipetta Knitwear márkanevet. Jellemző rájuk, hogy mindketten kísérletező típusok. Ruháikon merészen játszanak az anyag gyűrődésével, esésével és a különböző anyagok kombinációjával, így hozva létre különleges térbeli textil alkotásaikat.

További információ: www.wamp.hu
 
https://www.facebook.com/events/693839130788897/Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események