Bezárás

Keresés

Bezárás

WAMP X Heinrich - WAMP a Heinrich-udvar alkotóival

Időpont: 2018.03.24. szombat 11:00 – 22:00
Design vásár: 11:00 – 19:00
Zene, irodalom, beszélgetés: 19:00 - 22:00
Helyszín: Heinrich-udvar díszterem, Üllői út 32. 1. emelet.
A belépés ingyenes.

Március 24-én a WAMP, a Heinrich Alkotói Szint és az Alternatívamozgalom közös eseményt szervez, ahol egy egész napos design vásár mellett képzőművészeti- és zenei programokkal várunk Titeket a Heinrich-udvar dísztermében.

Budapest egyik rejtett kincse az Iparművészeti Múzeummal szemben található, 1800-as években épült, korábban vaskereskedésként működő Heinrich-udvar. A több mint száz éves épület ma már tervezőknek, képzőművészeknek és kreatív vállalkozásnak ad otthont. Az udvarban több mint 30 hazai designer műhelye, kiállítótermek és zenekari próbatermek találhatóak, de itt kap helyet a Tilos Rádió stúdiója, és a WAMP központja is. Az esemény ezt az egészen egyedi közösséget és alkotóteret mutatja be.

11-19 óráig egy exkluzív mini WAMP lesz ahol a Heinrich-udvar 22 alkotója - divattervezők, ötvösök, táskakészítők - limitált szériás kollekcióiból válogathattok. A legtöbb alkotó még soha nem szerepelt a WAMP-on, rengeteg izgalmas, friss munkáival, kollekcióival várunk titeket. 

A vásáron túl a rendezvény fontos célja, hogy más művészeti területek képviselőit - írókat, képzőművészeket és zenészeket - is bemutasson. A fiatal képzőművészek által vitt MŰTŐ egész nap nyitva lesz, ahol Bernáth Dániel Puritan Flow című kiállítását nézhetitek meg a Heinrich-udvar Mária utca felőli oldalán lévő kiállítótérben 12-19 óráig.

19:30 tól vizuál/techno/poetry, avagy fiatal író- és költők, Borda Réka, Décsy Eszter, Ferencz Mónika és Kopcsányi Lilla olvassák fel soraikat, amiket Dj Cheeky fűz zenébe élőben a NOW Books & Musictámogatásával. Décsy Eszter Ördöggerinc című új novellagyűjteményét a helyszínen meg is lehet majd vásárolni.

A vásár ideje alatt a Tilos Rádióból Dj Ferenc Szanati és OhmikRon, 20:00 óra után pedig Cheeky pörgeti a jobbnál jobb lemezeket. Este NAGYEDidalszerző-énekes, az underground dívákat összefogó Alternatívamozgalom alapítója ad ízelítőt a triphopot és jazzt ötvöző dalaiból. 
Az esemény a Heinrich udvar dísztermében lesz, amely az Üllői udvar felőli bejáraton keresztül közelíthető meg. 
Az italt a Hungaria pezsgő, a Katona Borház és a Jana ásványvíz biztosítják.

Kiállító tervezők: SustiKKrisztA, FANNY NAGY, ALEXANDRA VAJDA, Feelinkita Sertees, Vanda Berecz, BIANA, NASHA, NUEN, esc, Csermakdesign jewellery, Barbara Katona Jewellery, Tengely Nóra Jewelry, Artkores, KIS KAS, Mark Somogyi, H.ELIX, mosko, Szabó Erzsó Nemez, H6 - Contemporary Jewellery Group, Horváth Krisztina, PAULAKORPUSZ.
 
https://www.facebook.com/events/170886760385484/ Hasonló események