Bezárás

Keresés

Bezárás

Zero Waste Showroom Opening

A fast fashion a második legszennyezőbb iparág a világon. 2050-re több műanyag palack úszkál majd az óceánban, mint hal.

Hányszor hallottunk már a pazarló világunk közelgő ítéletnapjáról? Bizonyára sokszor, de vajon mit lehet tenni ez ellen? A Printa munkatársai olyan gyakorlati tanácsokkal készülnek, amelyek segíthetnek lassítani és fenntarthatóbbá tenni életmódunkat.

Nem rémhírhozás a céljuk, hanem azt erősítik, hogy a zero waste életstílus-váltás meglepő módon sokkal könnyebb, mint gondolnánk. A mindennapjainkból egyszerű megoldásokkal is száműzhetők az eldobható műanyagok és az agyoncsomagolt termékek.

Ezen az estén, a Printa saját darabjai mellett, különböző helyi kézműves terméket is bemutatnak majd. Mind-mind természetes anyagokból és tradicionális technikával készül, melyek a már megszokott használati tárgyak értékes, időtálló és komposztálható alternatívái lehetnek.

Ehhez készülnek egy Zero Waste Útmutatóval is, amely hasznos segítséget nyújt a lassításban és az életmódunk megváltoztatásában is.
 
Tekintsük meg együtt egy jó pohár bor mellett, milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre a fenntarthatóbb öltözködésre, bevásárlásra vagy lakásdekorációra.
 
https://www.facebook.com/events/1621497174581402/ Hasonló események