Bezárás

Keresés

Bezárás

Légy modell

LÉGY MODELL EGY NAPRA! 
Élményfotózás

 
 
Imádod nézegetni a divatanyagokat?
Álmodoztál már róla, milyen lenne, ha egyszer rólad is ilyen látványos fotók készülnének?

Az asalon.hu profi csapatával átélheted az élményt, hogy egy divatfotózás modellje légy.
 
 

A divatportál legújabb szolgáltatása, hogy személyre szabott divatfotóanyagot készít bárkiről kortól, alkattól függetlenül.
 
"Vallom, hogy mindenki szép és megérdemli, hogy a szépségét egy ilyen fotózásban főszereplőként megélje, a felejthetetlen élményt pedig örök emlékként képek formájában is megőrizze." 
 Mire számíthatsz?

1. Összeállítjuk a koncepciót
Ha van konkrét elképzelésed, szuper, de ha nincs, bátran bízd a csapatra. Nincs más dolgod, mint írni az info@asalon.hu-ra, majd a stáb veled egyeztetve a személyiségedhez illő koncepciót kidolgozza.

2. Elkészítjük a sminked
A csapat tapasztalt makeup artistja elkészíti a tökéletes sminket és közben hasznos tanácsokkal lát el, mire figyelj, amikor magadat sminkeled.

3. Elkészítjük a frizurád
A fodrász az arcformádhoz illő hajstílust készíti el profi divatanyag igényességével. A szolgáltatás részeként hajápolási tippeket is kaphatsz.

4. Összeállítják az öltözéked
Úgy alakítjuk a koncepciót és az öltözéket, hogy a benned élő fashion modellt megmutasd. Az alakodnak és a karakterednek megfelelő ruhák kiválasztása során szín- és stílustanácsokat is kapsz.

5. Tökéletes divatfotók készülnek rólad
Igény szerint stúdiós, egyéb beltéri, vagy kültéri fotózást is vállalnak, melyhez mindent leszerveznek. Neked már csak élvezni kell a főszerepet. A fotós közben folyamatosan segít, instruál. A választott képeket igényes utómunka után kapod meg.
 

+ 1 TIPP
Nem vágysz divatfotókra, de szeretnél végre magadról, a barátaidról, vagy családtagjaidról profi fotókat?Az asalon.hu tapasztalt stábja rendelkezésedre áll. Rendeld meg a fotózást, ami tökéletes ajándék szülinapra, anyák napjára, lánybúcsúra, de akár céges csapatépítésre is.
 
Írj az info@asalon.hu címre, vagy hívj a +36 30 604 2901 telefonszámon és mi megvalósítjük legmerészebb fotóálmadiat!
 
Inspiráló történeteinkért csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz: 
 Légy te a modell! - Élményfotózás