Bezárás

Keresés

Bezárás

A FELFEDEZÉS SZABADSÁGA - Batz x REKAVAGO táskakollekció

Egy baráti piknik, vagy családi kempingezés, a vidéki autókázások idilli hangulata - mindezen pillanatok, élmények közös nevezője a felfedezés szabadsága és öröme. Ezekkel a hívószavakkal indította útjára a Batz x REKAVAGO kollaboráció legújabb nyári papucs kollekcióját, amely most nemcsak színben passzoló övekkel, hanem praktikus táskákkal is bővült.

A Batz x REKAVAGO 2023-as tavaszi-nyári kollekciója tele van újdonságokkal és meglepetésekkel, szinte minden nyári alkalomhoz és outfithez passzolnak. A kollekció színei élénkek, könnyen idézik meg az urbánus mindennapokban a stresszmentes, nyári életérzést, mindemellett pedig könnyen variálhatóak: városi szaladgálós szandálként és papucsként, vagy nyaraláson egy sikkes ruhával párosítva, de akár otthoni viseletként is jól működnek.

A BXRV idei kollekciója összesen 14 modellt takar, a már korábban megismert  Pretty Day és Cosy Step papucsok mellé Sporty Day néven egy csinos szandál készült, amely még aktívabb viseletet tesz lehetővé. A kollekció Charming övekkel és most táskákkal is kiegészült, amelyekkel színvilágban, hangulatban teljessé tehető bármely outfit. A 2023-as kollekció színei tobzódnak a pozitív energiában. A hátizsákok fekete, tejeskávé, babakék és vérnarancs színekben készültek, így tökéletes kiegészítői lehetnek bármely alapgardróbnak, praktikus kidolgozásának köszönhetően pedig bármely nyári kaland tökéletes társa lehet.

A kollekció darabjaiban visszaköszön a felfedezés szabadsága mottó, megjelenik egyfelől a kombinálhatóságban, a viselő lehetőségeiben, hiszen egy ilyen darabot hordva csinosak és magabiztosak lehetünk a legkülönbözőbb élethelyzetekben.
 
 
 
 
 

 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések