Bezárás

Keresés

Bezárás

A nyár trendi kiegészítői a Kontur fashiontől

Kontur Réka öltözéktervező iparművész finom kézműves technikával készíti táskáit és ékszereit. Kísérletező, újító anyagmegmunkálás, izgalmas áttört, fűzött, rojtozott felületek jellemzik kollekcióit. Különleges formái és mintázatai folyton megújulnak, miközben megtartják azt az egyedi karaktert, amiből azonnal felismerhető Réka kézjegye.

Minőségi bőr termékeinél bátran használja és az élénk színeket is, ilyen most példádul a sárga, a kék és a korall.
Legújabb darabjainak kampányképeit egy jól összeszokott alkotócsapattal készítette, ahol az öltözékek összeállításában Gyulai Natival dolgoztak együtt. A színeknek ezúttal különösen nagy szerep jutott, így a kontrasztok jegyében párosítottak sárga kiegészítőkhöz két öltözékeket, kékekhez sárgát, és mindehhez Almási Jonathan Csaba fotóssal egyeztetve a markáns háttereket.
 
 
 
 

A páros mindig odafigyel arra is, hogy a Kontur fashion ékszerekhez és táskákhoz magyar tervezőktől válasszák az öltözékeket. A NATI 100% PURE IDEA mellett nagy kedvencünk, a Pakamé legújabb overálja is megjelent.
 

Réka páratlan, izgalmas formáiból és fazonjaiból bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelő szettet.
 
 
Az idei nyár kihagyhathatatlan trend darabjai a retro hatású kézitáska és a különleges mintázatával a pakolás hatására táguló hátizsák.
 
 
 
Alkotócsapat:

Fotó: Almási Jonathan Csaba
Styling: Gyulai Natália
Smink: Felhalmi Kinga
Haj: Daria Kostenko
Modell: Sinthavong Zsófi
Farmer ruha és steppelt szőr szoknya: NATI 100% PURE IDEA
Bőr ékszerek és táskák: Kontur fashionHasonló bejegyzések