Bezárás

Keresés

Bezárás

Bőrök, tüllök, csipkék, fémek – A DELACIER x jkaposistyle menyasszony

Vanyovszki Mária

Domokos Dóra mestere a kooperációknak.
 
Előző kollekciójában Lukoviczki Rékával együttműködve emelte ki a női test és az élet szépségét, most pedig azt mutatja meg, hogyan lehet a finom esküvői hangulatban is magunkon viselni azt az erőt, amit kiegészítői sugároznak.

Ahogyan munkáiban a kemény hatású fém elemek találkoznak a finom cérnaszálakkal, ahogyan a modern technikát ötvözi a hagyománnyal, így talál partnerre is, hogy a világ sokszínűségére és lehetőségeire a közös munkák révén is rámutasson.
 
 

A Kaposi Judittal megálmodott esküvői kollekció izgalmas alternatívája a finomságot vagánysággal párosító menyasszonyi öltözékeknek.
 
 

Az ékszermárkára jellemző módon, az esküvői kollekcióban is megjelennek a grandiózus formák, melyek tökéletes összhangban állnak a #jkaposistyle romantikus ruháival.
 
 
A pillekönnyű acélalappal összedolgozott púder-, törtfehér-, arany- és ezüstszínű bőrök izgalmas társai a francia és olasz csipke applikálásával készülő ruhadaraboknak.
 
 

A kollekcióhoz Györfi Csaba által készített romantikus, vintage hangulatú fotókon a klasszikus esküvői formák újraértelmezésével, bátor anyagkezelésével Judit teret nyitott a DELACIER elegáns és extravagáns ékszereinek érvényesüléséhez.
 
 

Kis Szandra hairstylist által megálmodott lágyan leomló haj és Kása Viktória finom, nőies menyasszonyi sminkje tökéletesen illeszkedik ehhez a hangulatvilághoz.
 
 
 
Az ékszerek és kiegészítők hamarosan elérhetőek lesznek a DELACIER webshopjában, illetve a két márka stúdiójában (CLIQUE Design Studio - 1082 Bp, Baross u. 47. II./7.), ahol lehetőség van egyedi rendelések leadására, illetve személyes konzultációra is.

Bejelentkezés az alábbi elérhetőségek egyikén lehetséges:

DELACIER (Domokos Dóra)
facebook.com/delacier
info@delacier.com
+36 30 469 2494

Kaposi Judit
facebook.com/jkaposistyle
jkaposistyle@gmail.com
+36 30 788 4497

További képek:
 

Fotókreditek
Fotó: Csaba Gyorfi - Life & Love Photographer
Modell: Balogh Fruzsina
Ruha: Jkaposityle
Ékszer: DELACIER
Smink: Kása Viktória
Haj: Kis Szandra
 
 Hasonló bejegyzések