Bezárás

Keresés

Bezárás

BREATHE – Csermakdesign 2016/17 őszi-téli kollekció

Forrás: Csermakdesign

A Csermakdesign idei őszi-téli kollekciójának legjellemzőbb vonása a légiesség. Innen ered a kollekció neve is, a BREATHE, mivel minden darab olyan könnyedséget éreztet, mint egy mély, frissítő levegővétel az éppen még ébredő, harmatos erdő mélyén. Ezt a hangulatot egy speciális anyagkombináció és különleges színvilág idézi elő.
 
A márkára jellemző geometrikus formák, ebben a kollekcióban is visszatértek.
 
Áttetsző levélformák és más növényi sziluettek, a kék és zöld számtalan árnyalatában megfestett papírlemezekre applikálva jelennek meg.

A kollekció lookbookja igazán különleges, mivel a fotókat az ékszerek tervezője készítette egy fantasztikus csapattal. A modell, Nagy Bianka határozott és szenvedélyes kisugárzása jól ellensúlyozza az ékszerek pasztell világának ártatlanságát. Az elegáns frizurát Tamás Anett, a varázslatos sminket, pedig Erdei Vivien készítette.
Az ékszerek az eddig megszokotthoz hasonlóan ismét nagyon feltűnőek, de szinte bármilyen, minta nélküli, egyszerű ruhával jól kombinálhatóak.

A kollekció elérhető a márka showroomjában: Heinrich udvar - Üllői út 32. 2. emelet – az Iparművészeti Múzeummal szemben.
 
Web: csermakdesign.com
 
A kollekció további képei:
 
 
Címkék: 2016_awHasonló bejegyzések