Bezárás

Keresés

Bezárás

Divided - Új kollekció a Judit Takács márkától

Hosszabb szünet után új kollekcióval jelentkezett a Judit Takács márka. A tervező hozza a tőle megszokott minőségi anyagokat, melyeket ezúttal is letisztult, karaketers formákba öntött.

A darabokra a geometrikus és organikus formaalkotás finom egyensúlya jellemző.
 
 

A minimalista formahasználat mellett a geometrikus osztottság két és három dimenzióban is megjelenik. Az új termékek határozott vonalvezetésükkel tökéletesen illeszkednek a márka identitásába, tovább színesítve azt.
 
 

Mivel a Judit Takács márka a 'slow fashion' elve szerint tervez és kivitelez, így ezek a termékek kizárólag egyedi és kisszériás darabszámban érhetőek el.
 
A Jag válltáska méretéből adódóan azoknak a nőknek való, akik szeretnek mindent maguknál tartani.
 
 
A levehető extra pántnak köszönhetően a táska vállon keresztben átvetve is viselhető és vízhatlan cipzár védi az értékeket.
 
 
A Split laptáska vékony bőr pántjával tökéletes megoldás egy rohanással teli napon, majd pánt nélkül az esti borozáshoz is stílusos kiegészítő.
 
 
 
A Divided kollekció színhasználata visszafogott, a szürke árnyalatai mellett a púder és a fekete jellemzi. A táskák kívül-belül valódi bőrből készültek, belső kialakításuk teljes mértékben a felhasználó kényelmét szolgálja.

A Judit Takács termékeket azoknak a magabiztos, szakmájukban sikeres nőknek szánják, akik magas minőségű termékekkel szeretik körülvenni magukat. Az elegáns, időtálló darabok kedvelőinek, akik figyelemmel követik és előnyben részesítik a hazai tervezők munkáit.

A termékek a márka webshopja mellett (http://judittakacs.bigcartel.com/) megvásárolhatóak az Open Showroomban / Budapest, Nyári Pál utca 5. /.
 


Kredit:
Fotó: Gyurkovics Anna
Styling: Peleskey Zsuzsa
Smink: Klárik Márti
Modell: Tavares Nadine
Retus: Balla Kriszti
Táskák: Takács Judit
 
 Hasonló bejegyzések