Bezárás

Keresés

Bezárás

✸ I T ' S F I N E ✸ - A Kamay Ko »minden rendben« kollekciója

Az életünket sújtó hosszú és nehéz időszak után a fiatal Kamay Ko márka pozitívan tekint a jövőbe, amit aktuális termékeikkel is tükrözni szeretnének.

Az élhető fenntarthatóság, mint a Kamay Ko egyik legfontosabb alapelve, most is hangsúlyosan megjelenik a kollekcióban. Az összes elkészült termék, legyen szó ruháról, nadrágról, kendőről vagy táskáról természetes vagy újrahasznosított anyagból készült, limitált darabszámban. A tervezés során különösen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a termékeik minden csodás női alakra passzoljanak, illetve hogy jól kombinálhatóak legyenek egymással. Talán az egyik legizgalmasabb fejlesztésük ebben a kollekcióban, az újrahasznosított, nejlonzacskókból készített anyag, amiből a táskákat készítik.

Sziládi Noémi, a Kamay Ko tervezőjének kollekciója két kollaborációval egészült ki, még színesebbé téve az összképet:

„Az egyik kollaboráció Szilágyi Sapival, azaz SAPI-val zajlott, akivel közösen terveztünk meg egy különleges kiegészítő ékszer kollekciót
Illetve lehetőségünk volt együttműködni Hajgató Sárával, a Botanika alkotójával aki 100%-ban természetes eljárásokkal festette meg a kollekció ikonikus kendőit.”

Az It’s Fine kollekció bemutatására készült kampányban is az élhető fenntarthatóság, a természettel való különleges kapcsolat, színek és emberek összekapcsolódása volt a fókuszban. Ebben óriási segítséget adott Varga Matti, fotós, aki a kampány fotókat készítette, illetve ő álmodta meg azt a varázslatos világot, amiben a fotók készültek.
 
 
Az álomszerű képeken, a Paradigma Ariadné épületei láthatóak. A budapesti székhelyű, nemzetközi stúdiót Csóka Attila Róbert, Molnár Szabolcs és Smiló Dávid vezeti. A Sándorfalván megvalósult Bivalyos Tanösvény a studió első nagyléptékű munkája. A négy épületből és egy kilátóból álló kompozíció a kortárs magyar táj két eltérő építészeti formanyelvét veszi alapul. Egyszerre idézi meg a regionális építészet karakterjegyeit és a mezőgazdasági folyamatokhoz kapcsolódó műszaki építmények sajátosságait. A különleges helyszín és Matti képi világa tökéletes harmóniába került a kollekció darabjaival.
 
 
Június 11-én, egy kollekció nyitóbuli keretében mutatták be a termékeket, a Kamay Ko otthonában, a SISKO Studio-ban. Az eseményen egyik nagyon jó barátuk, Kovács Geri gitározott, illetve a Hübris Sörfőzde jóvoltából finom sörökkel várták a vendégeket.

A Kamay Ko It’s fine kollekciója elérhető a www.kamayko.com oldal webshopban illetve személyesen a SISKO Studio-ban.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések