Bezárás

Keresés

Bezárás

"Imperfection" - Lindamelinda 2017. őszi-téli kollekció

Vanyovszki Mária

Ma a Lindamelinda őszi-téli kampányát hoztuk el, melyben Farkas Franciska színésznő mutatja be a sikeres és magabiztos nő ruhatárának egy változatát.

A „Tökéletlen” kampány üzenete a mindennapi kihívások nőinek szól. A finom kelmék és a tiszta, nőies vonalvezetés olyan törődéssel ölelik körbe a viselőt, amire csak egy anya képes. Lindamelinda minden egyes darabján átsugárzik saját személyes anyaságának megélése és öröme.
 
 
 
Az új kollekcióban a tervező igyekezett létrehozni egy olyan világot, amelyben nem számít az életkor, a testi adottságok. Bátran viselheti mindenki, legyen akár a hétköznapok hőse, akár egy színpadi művész, mint a modell, Franciska.
 
 
 
A kampány színházi környezetben készült, színpadi díszletelemekkel. 
 
 
 
 
 
 
 
Farkas Franciska a megszületett kampányanyag láttán érezte, hogy a képek maximálisan visszaadják színpadi karakterét, színésznői énjét is. Így lett a divatanyag közös döntés alapján a színésznő önálló estjének – a Makszim Gorkij: Makar Csudra elődásnak – is a kampányaga.
 
 
 
 
 
A kollekció uralkodó színei a fekete, a fehér, a sötétkék, a sötétbarna, a khaki, melyek amellett, hogy letisztultak és nőiesek, tökéletes társak az őszi-téli hétköznapok szürkeségében.
 
 
 
 
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések