Bezárás

Keresés

Bezárás

Legyen IZIPIZI nyarad!- Avagy a párizsi szemüvegmárka, aminek nem csak a neve könnyed

A budai FIÓK altenatív design és papírbolt a PRINTA-val közös tavaszindító eseményén mutatta be az általa forgalmazott, francia márka, az IZIPIZI legújabb, ARTEFACT néven futó kollekcióját. 
 
Óda az idők kezdete óta létrehozott alkotásokhoz, a kerámiákhoz, famunkákhoz és textíliákhoz. A múlt ihlette, hogy inspirációt adjon a mának. - áll az IZIPIZI hitvallásában.
Nyerges Csilla, a FIÓK tulajdonosa és Majoros Zita, a PRINTA megálmodója régi barátokként már egy ideje keresték az alkalmat az együttműködésekre. A március végi eseményen végre együtt állhattak elénk, hogy a kézművesség folyamatos megújulásának jegyében bemutassák, melyikük mit hozott az idei, tavaszi-nyári szezonra. 
 
 
A francia IZIPIZI ARTEFACT és a PRINTA Canvas Atelier kollekciójában nemcsak a két vállalkozó hölgy, a jelenlévő közönség is érezte a szinergiát: természetes anyaghasználat, hangulatos színvilág, igényes kézművesség, változatos textúrák.
 
 
Az IZIPIZI ARTEFACT napszemüveg kollekció úgy marad továbbra is könnyed és uniszex, hogy közben teljesen új inspiráció nyomán halad. A modern, jelen időt feltölti a múltból hozott, vagy éppen teljesen véletlenszerű mintákra, anyagfolytonosságra reagáló művészeti tartalommal. A gyönyörű szemüvegeket tapintani is élményszerű, hát még viselni őket.
 

Oxidált festék, mosott farmeranyag és a kerámia göröngyössége jelenik meg az uniszex szemüvegeken, melyek minden stílushoz passzinthatóak. Alapdarabok? Meglehet. Vagy inkább “statement” modellek, amik kiemelik viselőjük személyiségét? MIndegyikkel lehet azonosulni.
 
 
____ 
https://fiok.net/
 
Az IZIPIZI ARTEFACT palette
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések