Bezárás

Keresés

Bezárás

Mexikói életstílus a szerelemért - Por Amor by KATA SZEGEDI x Don Julio

Sajtóközlemény

A Budapest Central European Fashion Week exkluzív rendezvényén, Nemes Márton műtermében mutatták be a Kata Szegedi brand 2024/2025-ös őszi-téli kollekcióját. A szinte kortárs performance-ként is értelmezhető esemény a Don Julio luxus tequila márka együttműködésével jött létre.
 
„Ha nem a szerelemért, akkor miért?”
 
A kérdés, amely nemcsak a Don Julio márka történetét határozta meg, és 1942-ben a világ első luxus tequilájának megszületéséhez vezetett, hanem a legújabb kampányának is ez a címe:
 

Por Amor

 
A szerelemért, vagyis a „Por Amor” a modern mexikói életstílus lényegét ragadja meg, arra ösztönözve a fogyasztókat, hogy szenvedéllyel, kreativitással és szívvel éljék az életet - akárcsak a művészek.

A luxus tequilamárka által képviselt értékekkel a Don Julio elkötelezett támogatója az olyan kezdeményezéseknek, amelyek a szív szavát ünneplik, ezért neve gyakran fonódik egybe főként a divat és a zene világával.

Magyarországon először a Budapest Central European Fashion Week keretében, saját szervezésben megvalósult Kata Szegedi márka 2024-2025 őszi-téli kollekciójának bemutatóján működött együtt az ismert hazai tervezőpárossal, Szegedi Katával és Benus Dániellel.
 
 
Az exkluzív eseménynek Nemes Márton festőművész műterme adott otthont, a prezentációt követően pedig a résztvevők Don Julio Paloma tequila koktélokkal koccintottak a legújabb, művészi elhivatottsággal megálmodott és a nagy közönség előtt először bemutatott darabokra.
 
 
„A Kata Szegedi brand tervezőpáros munkásságának jegyei abszolút egybevágnak a Don Julio által képviselt értékekkel, amely a szenvedélyt, az elhivatottságot és a művészi önkifejezést mindenek fölé helyezi. Legyen szó zenéről, képzőművészetről vagy éppen divatról, a Don Julio luxus márkaként az igazán kiemelkedő tehetségeket támogatja, akikben ugyanazt a szenvedélyt látjuk, ami a márkát életre hívó Don Julio Gonzálezt is hajtotta. Kata és Dani rendkívül mai, friss munkái táplálkoznak a kortárs hazai zenéből és művészetből, ugyanakkor ők is sokakat inspirálnak szenvedéllyel és a divat iránti elhivatottsággal tervezett kollekcióikkal. Kiemelkedő tehetségű művészek, akiknek víziói megérdemlik, hogy Don Julio tequilával ünnepeljük őket” – mondta Juliana Ballarin, a Diageo kelet-európai régió marketing igazgatója.
 
 
Szegedi Kata és Benus Dániel nem csak a hazai divatvilág meghatározó szereplői, hanem nemzetközi kifutókon is többször bizonyítottak már ikonikus darabjaikkal.
 
„Megtisztelő számunka, hogy egy olyan világhírű luxus márkával dolgozhatunk közösen, mint a Don Julio. A brand filozófiája közel áll hozzánk, hiszen a mi történetünk és munkásságunk alapjait is egyaránt az jelenti, hogy a szívünket követjük, miközben szenvedéllyel törekszünk a kreativitásunk kifejezésére. Egy igazi mérföldkő számunkra, hogy a 2024/2025-ös őszi-téli kollekciónkat egy olyan márkával karöltve mutathattuk be először, ami elkötelezetten támogatja a kiemelkedő tehetségeket a világ számos pontján.” – mondta el Szegedi Kata, a Kata Szegedi márka egyik tervezője.
 
______
 
Nyitókép: Lőrincz Márk
 
További képei az eseményről:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések