Bezárás

Keresés

Bezárás

NAPSVGAR 2016. tavaszi - nyári kollekció

NAPSVGAR legújabb kollekciója egyfajta "Critters Klub" köré szerveződik, melynek megvannak a maga előírásai, pontosabban a 2016-os tavasz-nyári divatszabályaik:

1. A fő inspirációt a 30-as, 40-es, 50-es évek Amerikájának motorosklubjaiból merítették: elképzelték azt a pillanatot, amikor a motoros a verseny végén leszáll a motorról és lehúzza magáról a bőrdzsekijét, miközben csupa verejték és sár.

2. Ezt a nagyon inspiráló motorcycle club világot modernizálták a 21. századra hashtagekkel, graffiti stílussal, progresszív sziluettekkel, testbarát anyagokkal (lenvászon, bőr, panofix), egzotikus bőrökkel (ausztrál varangy, angolna, kajmán), különféle felületmanipulációkkal és egyedi kézigrafikával.

3. A márka állandó inspirációi közép tartozik a természet. Napsugár nélkül nincs élet a földön, hiszen minden élet a fotoszintézisből fakad, ennek megfelelően tulajdonképpen az egész élet körforgása áthatja a kollekciót.

4. Ebben a szezonban négy egyedi kézi grafika köré építették a filozófiájukat. Minden egyes lény, azaz critter az emberi és az állati lét határán egyensúlyoz, emberi és állati tulajdonságokkal felruházva, de sosem öncélúan: mindnek fontos mögöttes üzenete van, amelyeket a figurákhoz tartozó hashtagekbe sűrítettünk.
 
 
 
 

Webshop: http://napsvgar.com/, Előrendelés Budapesten: Treasure Budapest
 
A lookbook további képei:
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések