Bezárás

Keresés

Bezárás

Négylábúak trendje - Paws by MAKE design

A 2018-ban alakult Paws by MAKE design a MAKE design táskamárka almárkája, ami egyedi mintás kutyás kiegészítőket kínál. A brand sajátossága a MAKE designra jellemző egyedileg tervezett textilek mellett, az egységes minták összefonódása a kutya- és a táskamárka között, melynek eredményeképp bárki hozzáöltözhet kedvencéhez.

M O O D S Collection

A Paws by MAKE design legelső kollekciója a M O O D S kollekció. A minták a tervező, Molnár Réka festményeiből készültek. A festést a pillanatnyi hangulatai irányították, így többféle minta és szín született, a fekete fehértől egészen a vibráló színekig és játékos mintákig. A festés után a végső minták digitálisan továbbgondolva készültek el, amik végül szublimációs technológiával kerültek a softshell, illetve softshell mesh vízlepergető textilre. A kollekció több darabból áll, amik párosíthatóak az egységes mintázat miatt. Végső formát kutyás kiegészítőként nyakörvben, pórázban, hámban, zacskó-és jutalomfalat tartóban nyertek.
 
Ha a gazdi szívesen összeöltözne kedvencével, akkor a M O O D S kollekciót táska formájában is beszerezheti, így szuper kutya-gazdi szettek válogathatóak össze. A MAKE design praktikus printelt, vízlepergető softshell övtáskákat, tornazsákokat (a minitől a nagy méretig), clutchokat és hátizsákokat készített. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Termékek: 
 Hasonló bejegyzések