Bezárás

Keresés

Bezárás

Neked van már színtípus szerinti táskád? - Lilla Sellei Bags 2022. tavasz-nyár

A tudatos öltözködés utóbbi éveinek egyik legnagyobb trendje a színtípus azonosítása. Nagyon sok nő számára ez adta az első lépést a komfortzónából való kilépésre, a fenntartható ruhatár kialakítására, vagy éppen az önismeret új útjaira, amikor megismerkedett az árnyalatokkal, amik a legjobban állnak neki.

A Lilla Sellei Bags már 2020-ban meglátta ebben a trendben a lehetőséget, és az akkori tavaszi-nyári kollekció keretein belül debütált az első színtípus táskakollekcióval.

A két évvel ezelőtti színre lépés óta sokan keresték a hozzájuk leginkább passzoló színekkel díszített táskákat, így a tervező, Séllei Lilla egy megújult Színtípus kollekciót tárt a vásárlóközönség elé.

Akárcsak első alkalommal, a mostani, 2022-es tavaszi-nyári gyűjtemény is a színtanácsadó és fenntartható divattal foglalkozó újságíró, Mengyán Eszterrel együttműködésben, a vele folytatott szakmai egyeztetések eredményeképp született meg. A korábbi geometrikus formák helyett ezúttal virágos mintákat álmodtak a tavasz, nyár, ősz és tél típusoknak.
 


A kollekció születése

Valamikor novemberben kezdtek el dolgozni a kollekción, amihez Lilla egy korábban már kapható mintát dolgozott át. “Eszterrel már rögtön az elején tudtuk, hogy szakítani szeretnénk a korábbi kockás mintával, én pedig úgy gondoltam, ez a virágos minta jól működik majd különböző színekkel. Nem mondom, hogy egyszerű volt, rengeteg verzió készült, sok egyeztetés, módosítás, ráadásul az ősz típus anyaga elsőre nem is jött ki szépen a gyártótól, túl élénknek bizonyult, így ezzel még egy újabb kör futottunk.” - mondta a tervező. A munka megért minden fáradtságot: mind a négy fő színtípus karakteres, neki megfelelő összhatást kapott.
 

A kampányfotózás


A Lilla Sellei Bags stábja folyamatosan bővül, és ennek nem feltétlenül csak az az oka, hogy egyre több modellel dolgoznak, hanem az is, hogy a csapat tagjai közül sokan most lettek anyák, vagy most született meg második gyerekük. “Ennek a márkának a fókuszában az anyák állnak, így nagyon fontosnak tartom, hogy az anyaság, egy pici baba ne akadályozza a nőt a kiteljesedésben, a munkájában. Szeretnék a csapattagoknak olyan feltételeket teremteni, hogy megélhessék mindkét énjüket, a dolgozó nőt és az anyát egyaránt, és ne kelljen választani. Ezért ezúttal profi bébiszitter segítette a stáb munkáját, akinek volt is dolga bőven, hiszen két 6 hó alatti, egy 1,5 éves és két hatéves is a stúdióban rohangált - már, aki tudott már járni, egyesek inkább csak átfordultak a játszószőnyegen, majd idegesen sírdogáltak, mert visszafordulni még nem igazán tudtak...” - mesélte nevetve Lilla. Persze nemcsak a bébiszitter, mindenki más is kivette a részét a munkából: mindig az foglalkozott a gyerekekkel, akinek éppen nem volt más dolga. Itt teljesen természetesen, kérés nélkül nyújtottak segítő kezet a nők és az anyák egymásnak.

Mindeközben csodás sminkek, hajak és dögös magassarkús szettek születtek, Hámori Zsófi fotós pedig színes fényekkel tette még glamúrosabbá a képeket.

Lilla így mesélt a fotózásról: “Nem titkolom, hogy Szex és New York rajongó vagyok, és a most visszatért sorozattal újra vágyom csinosan, nőiesen, kissé extravagánsan öltözködni. Emellett szerettem volna azt is megmutatni ebben az anyagban, hogy igenis nőcis szettekkel is működnek a táskák, és igenis megélheti egy anya ezt az oldalát is - még akkor is, ha a hétköznapok valójában egy ilyen cipőben 10 percig kibírhatóak...”
 
És íme a kollekció képei típusonkénti bontásban:
 
 
TAVASZ
 
 
 
 
NYÁR
 
 
 
ŐSZ
 
 
 
 
TÉL
 

______
Stáb:
fotó: Hámori Zsófia
stylist: Engel Nóra
smink: Sipos-Lenkey Annamária
haj: Tábori Kyra
videó: Egyed Zsófia
modellek: Eszter, Viki, Zsófi, Emese, Lilla
a pólókért külön köszönet a Zöldgardróbnak
 Hasonló bejegyzések