Bezárás

Keresés

Bezárás

Olasz Dolce Vita - A KAMAY KO ÚJ TAVASZI-NYÁRI KOLLEKCIÓJA

Perzselő nyári strand hangulat, az élet és az étel élvezete, a mindent átszövő DOLCE VITA. Röviden így fogalható össze a KAMAY KO Primavera névre keresztelt tavaszi/nyári kollekciójának az inspirációja, aminek ötlete tavaly nyáron az Olasz Riviérán született.

A különféle élmények, elkapott kis szituációk, ételek, italok, és tárgyak elsőként csak Noémi, a Kamay Ko tervezőjének sketchbookjában landoltak, ahonnan az elmúlt fél év alatt mintává rendeződtek, és a kollekció magját alkotják mára. 

Ahogy azt már a Kamay Ko-tól megszokhattuk, minden termék fenntartható, és természetes alapanyagokból készült. Az idei kollekció két mintával három színállásban készült el, és minden ruhadarab jól kombinálható egymással, vagy akár a gardróbunk egy már meglévő darabjával is.
 

 A Primavera kollekció már férfi darabokkal is bővült, ugyanis megtalálható benne rövid-, és hosszúnadrág, ing, és különféle pólók, pulcsik mintás és egyszínű hímzett darabokkal vegyítve.
 

A kollekció érdekessége egy különleges kollaboráció egy berlini/ciprusi ékszer márkával, a SISTER THE BRAND-del.  A közösen megálmodott ékszerek a kendő mintáin is megjelennek. 
 
 
A kollekció fotózásához Donka Pannát kérték fel, aki amegálmodott olasz életérzést adta vissza képein, bele vegyítve saját stílusát, és látásmódját. A fotózás Olaszországban zajlott, ahol nem megszokott, ugyanakkor mégis klasszikus, talán mindenki olasz nyaralásait idéző helyszíneket sikerült választani. 
 
 
 
 
A kollekció további képei:
 


 
Címkék: KAMAY KOHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések