Bezárás

Keresés

Bezárás

Öröm, vagányság, lazaság - Kulcsszavak a The Naan Design új kollekcióiból

A The Naan Design márka alapfilozófiája, hogy minden nő kortól és testalkattól függetlenül álmokkal, célokkal, vágyakkal teli és ezekért képes tenni. Ezért minden kollekció egy-egy értéket képvisel úgy, hogy mindenki megtalálhassa azt, mely leginkább közel áll hozzá.
 
A 2017-es tavaszi-nyári kollekcióra a tiszta, mosolyban gazdag, úttörő öröm érzése, túlburjánzott formák, izgalommal átitatott belső nyugalom és az élénk üde színek a jellemzőek.
 
A tervező, Natasa Litvin, mindhárom irányvonal tervezésénél szem előtt tartotta a márkára jellemző értékközpontúságot, mely azonban mindegyiknél más és más módon öltött testet.
 
A márka mindhárom - a Pleasure in the Garden, a Plume Touché és a Plume Basic - 2017-es tavaszi-nyári kollekciójára elmondható, hogy igazán merész, erősen látványos érzékbomba. A kollekciók kampányfotóit átitatja a játékosság, a felszabadultság, és a vagány nőiesség. Az izgató narancs, a puha barack és az érzéki babarózsaszín, az ezüst és aranybarna színárnyalatú bőrök és pamutselymek gondoskodnak arról, hogy a hosszú, mély, téli álomból az ébredés pillanatában feltörő örömkedv ezekkel a vibráló színekkel fűszerezve igazán felélessze a női lelket.
 
Pleasure in the Garden 2017 SS
A tiszta öröm és belső gyönyör érzete inspirálta a prémium kollekciót.
 

A rózsaszín, fehér, aranybarna, orgona, menta pasztell színekben pompázó zsorzsett és pamutselyem ruhák és az élénk üde színű kézzel készült burjánzó bőr ékszerek és táskák kontrasztja tökéletes harmóniát teremtenek egymással.
 
 
A ruhák és kiegészítők sajátossága, hogy alkalomra és hétköznapokra is tökéletesek.
 
Az elegáns klasszikus szabásvonalakat izgalmas részletek teszik játékossá.
 
PLUME Touché 2017 SS
A The Naan Design immár harmadik szezonban is megújulásra képes irányvonala, mely töretlen népszerűségét éli.
 
 
A Plume Touché ékszert viselő nő igazán vagány, vibráló, képes megélni a belső szabadságának oázisát és nem fél kimutatni. A 2017-es tavaszi-nyári kollekcióban a lakk narancs, korall, eperszín, barack és babarózsa bőrök türkizzel, pinkkel, naranccsal lettek különleges kézi technikával megfestve.
 

A Plume Touché kollekció kampányképeit a 70-es évek retro hangulata inspirálta, mely egy szőke hajú, orientális modellel emelte páratlan élménnyé.
 
 
PLUME Basic 2017 SS
Az örök alapdarabokat felvonultató irányvonal kiegészítői minden ruhatárba beillenek.
 
 
A 2017-es tavaszi-nyári kollekció kampányfotói a bohém fiatalság kultusza köré épült. A lazaság, a spontaneitás és a rögtönzés áll a középpontban.
 

A mindennapok ünnepét emelik ki az élénk narancs, rózsaszín, lomb zöld színű táskák, gymbagek és bőr ékszerek, melyek minden korosztály számára nélkülözhetetlenek.
 
TOVÁBBI KÉPEK:
 
Pleasure in the Garden 2017 SS
 
 
Kreditek
Styling: Natasa Litvin, Fotó: Nerpel Nikoletta (Nerpel Photography), Smink: Szerencsés Gabriella, Haj: Tóth Gyöngyi, Modellek: Cui Sissy, Tóth Gyöngyi

PLUME Touché 2017 SS
 
 
Kreditek
Styling: Natasa Litvin, Fotó: Nerpel Nikoletta (Nerpel Photography), Smink: Gercosz Henrietta (Heni Gercosz Makeup), Haj: Tóth Gyöngyi, Modell: Cui Sissy

PLUME Basic 2017 SS
 

 
Kreditek
Styling: Natasa Litvin, Fotó: Nerpel Nikoletta (Nerpel Photography), Smink: Szerencsés Gabriella, Haj: Tóth Gyöngyi, Modell: Czikora Kinga
Címkék: 2017_ssHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések