Bezárás

Keresés

Bezárás

THE FOUR 2016. tavaszi-nyári kollekció

A THE FOUR-nőnek rengeteg munkája, dolga van, szereti, ha pörög az élet körülötte. Testi-lelki kikapcsolódásra azonban mindenkinek szüksége van – még munka közben is. A kollekció inspirációja egy pillanatnyi állapot, amelyet Csíkszentmihályi Mihály flow-élménynek nevez.

A flow lehet meditáció vagy bármilyen impulzus következménye, amely elindítja és inspirálja az agyat, és amelynek következtében a munka produktív lesz, az élmény pedig pihentető. Ezt a paradox állapotot fogalmazta meg a csapat a minták és a ruhadarabok tervezésekor.

A jövő évi trendszínek laza és üde harmóniát alkotnak. Így a THE FOUR tavaszi–nyári kollekciójánál a mindig aktuális fekete és fehér mellé tompa, de karakteres színeket, kéket, narancssárgát és fáradtzöldet társították. A nemzetközi trendek sziluettjei a '70-es évek hangulatát idézik, lenge, már-már leomlani látszó, dinamikus darabokat ölthetünk magunkra a szezonban.
 
A THE FOUR tavaszi–nyári kollekciójának tervezése alatt a korszak jellegzetes formavilágánál hangsúlyosabb inspirációs forrás volt a kor fiataljainak öntudatra ébredése, a harcuk a saját igazukért és az öröm, amelyet a cél felé haladás nyújt.
 
A lookbook képei:
 
 
Fotó: Máté Balázs - Flashback Photo Studio
Styling: Gönczy Andrea, Balogh Viktória
Set Design: Illés Richárd
Make-up: Vozák Tímea
Haj: Károlyi Márk - Cult Hair
Modell: Bernadette - AttractiveHasonló bejegyzések