Bezárás

Keresés

Bezárás

The Naan Design - Le Toucher de Luxe

A brand alapfilozófiája, hogy minden nő, kortól és testalkattól függetlenül álmokkal, célokkal, vágyakkal teli és ezekért képes tenni! Ezért minden kollekció egy-egy értéket képvisel, hogy mindenki megtalálhassa azt, mely leginkább közel áll hozzá.

A The Naan Design magyar márkaként egyedülálló módon, a harmadik, prémium kollekciójával, a Le Toucher de Luxe-szal mutatkozott be a 2015 október 12. és 14. között zajlott Róma Fashion Week Gálaestjén is. Az örök városban tartott magas presztízsű rendezvény többek között olyan világhírű divatház szponzorálásban zajlott, mint a Pierre Cardin és a résztvevők között vezető iparkamarák képviselői is jelen voltak. Tovább emelte a színvonalat, hogy a The Naan Design show alatti élő zenéjét Zhenya Khmara zongoraművész adta.

PLUME Basic kollekció
A PLUME basic kollekció inspirációs témáját a toll, tollpihe adja, mely a jövőben elérendő vágyainkat, célkitűzéseinket személyesíti meg, tapasztalható, materiális anyagokban kifejezve, ilyen a fém és a bőr textúrája… nem engedi, hogy az elképzeléseink tovaszálljanak, hanem emlékeztetnek súlyuknál fogva, hogy a ma határozza meg a jövőnket. A PLUME viselése energiát ad és a lehetőségeinkre emlékeztet, a Mostban tehetünk a Jövőnkért.

PLUME Touché Kollekció
A PLUME Touché ékszereinek textúrája az arany, illetve ezüst érintésével egyedi és megismételhetetlen, mint vágyaink. A bőr és az arany textúrájának játéka a luxus érzésébe enged bepillantani, kifejezi elképzeléseinket, és különlegességénél fogva emlékeztet minket, hogy a ma meghatározza a jövőnket. A PLUME Touché viselése magabiztosságot ad és segít lehetőségeinkre fókuszálni, hogy Mostban tegyünk a Jövőnkért. Minden Touché termék kézzel festett bőrrel készül, speciális technológiával.

Le Toucher de Luxe kollekció
A keleti oldalon, ahol minden kezdetét veszi, egy tollpihe indult útnak, messziről érkezett, hogy jó szándékával bearanyozza a Földet és a luxus érzésével megérintse a Nőket. Ez az érintés a Le Toucher de Luxe.
A lágy vonalú nőies prémium selyem ruháin át, aranyba burkolt karakteres formáival finom, ugyanakkor maradandó benyomást nyújt.

Az arany, mély bordó, a kék, emeráld zöld és lakk fekete színek a kézzel készített, gyönyörűen kidolgozott bőr kiegészítők és a 16 karátos arannyal bevont kellékek, Swarovski kristályokkal díszített ékszerek viselése - nemes lelkű elszánt nőt testesítenek meg.

A Le Toucher de Luxe esszenciáját a karakteres kiegészítői és ékszerei adják a Nőknek.
 
http://thenaandesign.com
 
További képek a kollekciókból:
  Hasonló bejegyzések